Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον τα ξενοδοχεία Zante Park και Galaxy

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον τα ξενοδοχεία Zante Park και Galaxy

Τα ξενοδοχεία BW Zante Park & Galaxy στο Λαγανά της Ζακύνθου, υποδέχονται τη νέα χιλιετία με ολοκληρωμένες ανακαινίσεις που σκοπό έχουν την αναβάθμιση όχι μόνο της κτιριακής υποδομής αλλά και […]

Τα ξενοδοχεία BW Zante Park & Galaxy στο Λαγανά της Ζακύνθου, υποδέχονται τη νέα χιλιετία με ολοκληρωμένες<...> ανακαινίσεις που σκοπό έχουν την αναβάθμιση όχι μόνο της κτιριακής υποδομής αλλά και της εξυπηρέτησης των πελατών.
Η κα Χριστίνα Τετράδη, ιδιοκτήτρια του Ομίλου των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, πρόσφατα δήλωσε ότι "αυτό που ενδιαφέρει πλέον τους τουριστικούς παράγοντες και αποτελεί σοβαρό κριτήριο των επιλογών τους, είναι ο συνδυασμός της διασφάλισης ποιότητας εγκαταστάσεων αλλά και προσφερομένων υπηρεσιών".
Η τουριστική περίοδος του 2000 θα βρει το BW Zante Park με πλήρως ανακαινισμένους τους κοινόχρηστους χώρους του, με επέκταση του εστιατορίου και του μπαρ ενώ το 2001 θα έχει ολοκληρωθεί και η ανακαίνιση των δωματίων.
Το Galaxy, το ξενοδοχείο που έγραψε ιστορία στη Ζάκυνθο τη δεκαετία του '80, το 1999 ολοκλήρωσε μία ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη ανακαίνιση των δωματίων και όλων των κοινόχρηστων χώρων, ενώ από το 2000 διαθέτει νέο Roof Garden εστιατόριο & μπαρ με πανοραμική θέα στον κόλπο του Λαγανά.
Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών τα Ξενοδοχεία BW Zante Park & Galaxy έχουν επενδύσει στο Πρόγραμμα Διασφάλισης Ποιότητας ISO<.> 9001 το οποίο επιτυχώς εφαρμόζουν από το 1999 ως τα μόνα στη Ζάκυνθο. Επίσης το Zante Park μέλος της Διεθνούς Ξενοδοχειακής Αλυσίδας Best Western ακολουθεί και τον ετήσιο Ποιοτικό έλεγχο της αλυσίδας.
Η κα Τετράδη δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας του Ομίλου για συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση υπηρεσιών, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "στην καταπράσινη Ζάκυνθο, το νησί της παράδοσης και των ποιητών, τα ξενοδοχεία BW Zante Park & Galaxy κάνουν πάντα υπέρβαση, ακολουθώντας τα μηνύματα των καιρών και προσφέροντας ότι καλύτερο στην εκλεκτή πελατείας τους".
Το ξενοδοχείο BW Zante Park είναι Ά Κατηγορίας και δυναμικότητας 140 δωματίων και 5 σουιτών, ενώ διαθέτει και συνεδριακή αίθουσα 100-180 ατόμων. Το ξενοδοχείο Galaxy είναι Β΄ Κατηγορίας μα δυναμικότητα 80 δωματίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024