Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ολυμπιακή Αεροπορία εδραιώνεται στα Σπάτα με νέες δραστηριότητες

Η Ολυμπιακή Αεροπορία εδραιώνεται στα Σπάτα με νέες δραστηριότητες

Η Ολυμπιακή Αεροπορία επεκτείνει το πεδίο των δραστηριοτήτων της στην Παροχή Υπηρεσιών Επίγειας Εξυπηρέτησης (handling) μετά από την επιλογή της μεταξύ των φορέων που θα παρέχουν τις σχετικές υπηρεσίες στον […]

Η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> επεκτείνει το πεδίο των δραστηριοτήτων της στην Παροχή Υπηρεσιών Επίγειας Εξυπηρέτησης (handling) μετά από<...> την επιλογή της μεταξύ των φορέων που θα παρέχουν τις σχετικές υπηρεσίες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα.
Συγκεκριμένα, η Ολυμπιακή Αεροπορία επιλέχθηκε για την Παροχή Επίγειας Εξυπηρέτησης Πίστας, Cargo και Καυσίμων μπαίνοντας για πρώτη φορά και στην αγορά των καυσίμων αφού μετέχει κατά 65% στην κοινοπραξία που επελέγη για τον ανεφοδιασμό καυσίμων των αεροσκαφών. Σε ότι αφορά το Cargo, η ΟΑ διεκδίκησε και κέρδισε την επιλογή της, με έναν μοντέρνο εμπορευματικό σταθμό, υψηλής αυτοματοποίησης αξίας 6 δισ. δραχμών.
Σχετικά με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού σε ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει ότι: «Η επιλογή της ΟΑ και στους τρεις διαγωνισμούς σημαίνει ότι η εταιρία όχι μόνον κατοχυρώνει τη θέση της στο νέο αεροδρόμιο αλλά μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις και του πλέον σκληρού ανταγωνισμού.»
Η Ολυμπιακή προσφέρει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης σε εταιρίες όπως: Alitalia, Air France, British Airways, Delta, Emirates, Gulf Air και Singapore Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024