Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜαύρη λίστα με αεροπορικές εταιρίες εξέδωσε και το Βέλγιο

Μαύρη λίστα με αεροπορικές εταιρίες εξέδωσε και το Βέλγιο

Μαύρη λίστα με αεροπορικές εταιρίες, στις οποίες απαγορεύεται να πετούν στον εναέριο χώρο του Βελγίου, εξέδωσε την Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2005,και το Υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου στην ιστοσελίδα του, έπειτα […]

Μαύρη λίστα με αεροπορικές εταιρίες, στις οποίες απαγορεύεται να πετούν στον εναέριο χώρο του Βελγίου, εξέδωσε την Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2005,<...>και το Υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου στην ιστοσελίδα του, έπειτα από τη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, στη μαύρη λίστα του Βελγίου περιλαμβάνονται εννέα αεροπορικές εταιρίες, τα αεροσκάφη των οποίων απαγορεύεται να πετούν στην επικράτεια του Βελγίου `για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας`. Ωστόσο, να τονιστεί ότι οι εταιρίες που απαγορεύεται πλέον να επιχειρούν στο Βέλγιο “δραστηριοποιούνται ή δραστηριοποιούνταν σε πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων, όπως διευκρινίζεται στην ιστοσελίδα του Βελγικού Υπουργείου.

“Ουδεμία εταιρία που μεταφέρει επιβάτες περιλαμβάνεται συνεπώς σ` αυτή τη μαύρη λίστα, η οποία θα ενημερώνεται διαρκώς”, υπογράμμισε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος του υπουργείου, κ. Έλσε Μπρίγκεμαν.

Οι εν λόγω εταιρίες είναι η Africa Lines (Κεντροαφρικανική Δημοκρατία), η Air Memphis (Αίγυπτος), η Air Van Airlines (Αρμενία), η Central Air Express (Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό), η ICTTPW (Λιβύη), η International Air Tours Limited (Νιγηρία), η Johnsons Air Limited (Γκάνα), η Silverback Cargo Freighters (Ρουάντα) και η South Airlines (Ουκρανία).

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι ως τώρα στην Ευρώπη, μόνον η Βρετανία και η Ελβετία είχαν καταρτίσει μαύρες λίστες αεροπορικών εταιριών, κάτι που κάνουν επίσης οι Η.Π.Α..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024