Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπεκτείνεται η ζώνη επιρροής του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου

Επεκτείνεται η ζώνη επιρροής του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου

Την επέκταση της ζώνης επιρροής του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου προς την Αμμουδάρα και το Αεροδρόμιο, καθώς επίσης και στη νήσο Ντία,αποφάσισε προχτές, Τρίτη 30 Αυγούστου 2005, το Διοικητικό Συμβούλιο του […]

Την επέκταση της ζώνης επιρροής του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου προς την Αμμουδάρα και το Αεροδρόμιο, καθώς επίσης και στη νήσο Ντία,<...>αποφάσισε προχτές, Τρίτη 30 Αυγούστου 2005, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, κ. Γιώργο Βιδάκη, αποφασίστηκε ο επανακαθορισμός της χερσαίας ζώνης του Λιμένος από το σημείο της παραλίας, που βρίσκεται στο ύψος των Κλειστών Φυλακών Νέας Αλικαρνασσού, ως τα Ληνοπεράματα, γεγονός που σημαίνει ότι ολόκληρη η παραλία του πολεοδομικού Συγκροτήματος Ηρακλείου περιέρχεται στην επιρροή του Οργανισμού Λιμένος, εφόσον όμως συναινέσουν τα αρμόδια υπουργεία και εκδοθεί σχετική απόφαση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Ακόμη, με την συγκεκριμένη απόφαση ο Οργανισμός Λιμένος επεκτείνει τη γεωγραφική θέση και τα όρια του λιμανιού Ηρακλείου προς τη Ντία και εισηγείται στα αρμόδια υπουργεία τον καθορισμό χερσαίας ζώνης, γεγονός που του δίνει δικαίωμα παρέμβασης, ελέγχου, χρήσης και διαχείρισης της νήσου.

Από την άλλη, δυσαρεστημένοι με την απόφαση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, εμφανίζονται οι Δήμαρχοι των τριών Δήμων του συγκροτήματος του Ηρακλείου, καθώς μια τόσο σημαντική απόφαση πάρθηκε χωρίς τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024