Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα μπροσούρα για τη Ρόδο

Νέα μπροσούρα για τη Ρόδο

Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις και η Ρόδος έχει φροντίσει να το αποδείξει στη νέα της μπροσούρα που πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Τουριστικό Πανόραμα. Στη νέα […]

Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις και η Ρόδος<.> έχει φροντίσει να το αποδείξει στη νέα της μπροσούρα που πρόκειται να παρουσιάσει για<...> πρώτη φορά στο Τουριστικό Πανόραμα. Στη νέα αυτή μπροσούρα, της οποίας το θέμα είναι "Ρόδος… ένα νησί για εξερεύνηση", παρουσιάζονται οι 10 Δήμοι της Ρόδου με τέσσερις σελίδες ο καθένας, σύντομη εισαγωγή, πολλές φωτογραφίες με περιγραφή της κάθε φωτογραφίας και κατατοπιστικούς χάρτες. Αξίζει να σημειωθεί η σωστή χρήση των χαρτών που δίνουν την ακριβή χωροθέτηση στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, αλλά και κάθε Δήμου στο νησί, χωρίς να γίνονται κουραστικοί στον αναγνώστη.
Η μπροσούρα ετοιμάστηκε από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, έχει 47 σελίδες και θα κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024