Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στους φορείς της Κω για τις συναντήσεις του Αβραμόπουλου στο νησί

Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στους φορείς της Κω για τις συναντήσεις του Αβραμόπουλου στο νησί

Δυσαρεστημένος δήλωσε χτες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005, ο Δήμαρχος της Κω, κ. Μιλτιάδης Φάκκος, καθώς ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, που βρέθηκε χτες στο νησί του Ιπποκράτη, λόγω του ελάχιστου χρόνου που είχε στην διάθεση του, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη τουριστικών φορέων του νησιού, αλλά συναντήθηκε μόνο με την Ένωση Ξενοδόχων Κω, προκειμένου να…

Δυσαρεστημένος δήλωσε χτες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005, ο Δήμαρχος της Κω, κ. Μιλτιάδης Φάκκος, καθώς ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης,<...>κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, που βρέθηκε χτες στο νησί του Ιπποκράτη, λόγω του ελάχιστου χρόνου που είχε στην διάθεση του, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη τουριστικών φορέων του νησιού, αλλά συναντήθηκε μόνο με την Ένωση Ξενοδόχων Κω, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και γενικά τον τουρισμό της Κω.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κ. Νίκος Πουλιού, διευκρίνισε προχτές, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Δημοκρατική` ότι πρόκειται για παρεξήγηση και ότι “ενδεχομένως ο όλος προγραμματισμός παρερμηνεύθηκε από τον κ. Μιλτιάδη Φάκκο”. “Ο κ. Φάκκος” συμπλήρωσε ο πρόεδρος “προφανώς πιέζεται από συμβούλους της παράταξής του ή επιδιώκει να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση”.

Ακόμη, ο κ. Πουλιού εξήγησε χτες ότι “η σημερινή επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως, που του απηύθυνε προσφάτως η Ε.Ξ.Κ., όταν είχε επισκεφθεί την Κω για ολιγοήμερες διακοπές”. “Λόγω του φορτωμένου προγράμματός του” πρόσθεσε ο κ. Πούλιου “ο Υπουργός εξεδήλωσε την επιθυμία σε αυτήν την φάση να ασχοληθεί μόνο με τα προβλήματα των ξενοδόχων, υποσχόμενος να πραγματοποιήσει σύντομα μια νέα επίσκεψη για να συναντηθεί με όλους τους άλλους φορείς της Κω”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη χτεσινή σύσκεψη είχε προσκληθεί να συμμετάσχει και ο δήμαρχος Κω, κ. Μιλτιάδης Φάκκος, με την ιδιότητά του ως προέδρου του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024