Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜε κατάληψη του Αεροδρομίου Ηρακλείου απειλεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού

Με κατάληψη του Αεροδρομίου Ηρακλείου απειλεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού

Με στόχο να έχουν μια απάντηση από την κυβέρνηση οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού για το αν έχει σκοπό να προχωρήσει η μετεγκατάστασή του αεροδρομίου και για την πορεία της […]

Με στόχο να έχουν μια απάντηση από την κυβέρνηση οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού για το αν έχει σκοπό να προχωρήσει η μετεγκατάστασή<…> του αεροδρομίου και για την πορεία της δημιουργίας νέου διεθνούς αερολιμένα σε άλλο σημείο του νομού Ηρακλείου, το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού έφθασε στο σημείο να απειλήσει ακόμα και με κατάληψη του Αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκη”.

Πρόσφατα, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Αλικαρνασσού αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις που προβλέπουν το κλείσιμο του αεροδρομίου με όποιο τρόπο μπορεί αυτό να επιτευχθεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εμπαιγμό αναφορικά με τη μεταφορά του νέου αεροδρομίου.

Μάλιστα, συστάθηκε τριμελής επιτροπή, η οποία θα αναλάβει θα κάνει επαφές με όλους τους πολιτικούς φορείς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που σχετίζονται με υπηρεσίες αεροδρομίου. Ξεκινώντας από ενημέρωση τοπικών φορέων, η τριμελής επιτροπή θα απευθυνθεί σε υπουργούς, ακόμη και στον πρωθυπουργό αν αυτό καταστεί εφικτό, ώστε να λάβει δεσμεύσεις. Εκτός από τις συναντήσεις που θα επιδιωχθούν, θα αποσταλούν επιστολές και στους πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων για τις προθέσεις της δημοτικής Αρχής Αλικαρνασσού. Ο δήμαρχος Αλικαρνασσού κ. Σισαμάκης δήλωσε ότι “αποτελεί δυναμική διεκδίκηση για γρήγορη μεταφορά του αεροδρομίου που είναι κίνδυνος για την πόλη μας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Αν μετά τις απαντήσεις που θα πάρουμε από τις επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς και φορείς δεν ικανοποιηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο, θα προχωρήσουμε σε κλείσιμο και κατάληψη αεροδρομίου στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Τελευταία βλέπουμε πολλές πτώσεις αεροσκαφών. Η κύρια ευθύνη αν συμβεί κάποιο ατύχημα πέφτει στον ίδιο το πρωθυπουργό”, δήλωσε ο κ. Σισαμάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024