Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα στρατηγική συμμαχία της Austrian Airlines

Νέα στρατηγική συμμαχία της Austrian Airlines

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Αμερικανική κυβέρνηση έδωσε την έγκριση της για την έναρξη συμμαχίας της αεροπορικής εταιρίας Austrian Airlines με την United Airlines. Η συνεργασία αυτή προσβλέπει σε καλύτερη εξυπηρέτηση […]

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Αμερικανική κυβέρνηση έδωσε την έγκριση της για την έναρξη συμμαχίας της αεροπορικής εταιρίας Austrian Airlines<.> με την<...> United Airlines<.>. Η συνεργασία αυτή προσβλέπει σε καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών των δύο εταιριών με απευθείας πτήσεις της United προς το διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης, προσφορά και εξαργύρωση μιλίων στις πτήσεις της Austrian Airlines και εύκολο και γρήγορο check-in.
Ο αντιπρόεδρος της United Airlines κ. Montie Brewer εξέφρασε την ευχαρίστηση του που η Austrian Airlines, μια από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες επέλεξε την United Airlines σαν συνεργάτη της στις ΗΠΑ, ενώ επεσήμανε πως οι πτήσεις από το Σικάγο και την Ουάσινγκτον προς την Βιέννη, θα δίνουν στους επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιριών άριστες ανταποκρίσεις μέσα στην Ευρώπη, αλλά και προς τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, και τις Ινδίες.
Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Σικάγο οι πρόεδροι του Austrian Airlines Group κ. Herbert Bammer και Mario Rehulka δήλωσαν πως μέσω της νέας αυτής συνεργασίας δίνεται στην Austrian Airlines η δυνατότητα να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυο πτήσεων της στις ΗΠΑ μέσω των κόμβων της United Airlines στο Σικάγο και την Ουάσινγκτον αλλά και μέσω του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης. Υπογράμμισαν επίσης πως η Austrian Airlines βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στον νέο της συνεργάτη ένα πλούσιο δίκτυο πτήσεων μέσα στη Ευρώπη και κυρίως σε 34 προορισμούς της Ανατολικής Ευρώπης και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Η νέα αυτή υπηρεσία θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 15 Απριλίου, αλλά οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 8 Απριλίου. Ο κωδικός της United Airlines 'UA' θα προστεθεί ως code share στις απευθείας πτήσεις της Austrian Airlines από το Σικάγο, την Ουάσινγκτον, και την Νέα Υόρκη προς την Βιέννη, ενώ μέχρι το τέλος του 2000 η United Airlines σχεδιάζει να έχει code share σε πτήσεις της Austrian Airlines προς 25 ακόμα προορισμούς εκτός της Βιέννης.
Η Austrian Airlines και τα μέλη του Austrian Airlines Group, Lauda Air και Tyrolean Airways εξυπηρετούν ήδη 125 προορισμούς σε 68 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ ο στόλος τους αποτελείται από 90 υπερσύγχρονα αεροσκάφη.
Η United Airlines είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στον κόσμο προσφέροντας 2.400 πτήσεις την ημέρα με 134 προορισμούς σε 27 χώρες. Η United Airlines όπως και η Austrian Airlines είναι μέλη της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024