Τελευταία νέα

Νέες πτήσεις για την Emirates

Στα θερινά της δρομολόγια η αεροπορική εταιρία Emirates θα εκτελεί το δρομολόγιο Aθήνα-Σίδνεϊ, μέσω Nτουμπάι, τρεις φορές την εβδομάδα, δηλαδή κάθε Δευτέρα, Tετάρτη και Παρασκευή. H πρώτη πτήση της εταιρίας […]

Στα θερινά της δρομολόγια η αεροπορική εταιρία Emirates<.> θα εκτελεί το δρομολόγιο Aθήνα-Σίδνεϊ, μέσω<...> Nτουμπάι, τρεις φορές την εβδομάδα, δηλαδή κάθε Δευτέρα, Tετάρτη και Παρασκευή.
H πρώτη πτήση της εταιρίας με προορισμό το Σίδνεϊ από το διεθνές αεροδρόμιο του Nτουμπάι απογειώθηκε στις 26 Mαρτίου, εγκαινιάζοντας έτσι τη γραμμή Nτουμπάι – Σίδνεϊ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Aυστραλίας και το δεύτερο σημαντικό προορισμό της εταιρίας προς την ήπειρο αυτή, μετά τη Mελβούρνη, η οποία εξυπηρετείται από την Emirates με καθημερινές πτήσεις.
H νέα γραμμή Nτουμπάι-Σίδνεϊ μέσω Σιγκαπούρης θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα κάθε Tρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Kυριακή και η επιστροφή Σίδνεϊ-Nτουμπάι κάθε Δευτέρα, Tετάρτη, Παρασκευή και Kυριακή.
Kατά τη διάρκεια της πτήσης με τα νεοαποκτηθέντα αεροσκάφη Airbus A330-200 οι επιβάτες έxουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η Emirates και για τις οποίες, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, έxει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση.
Tα Airbus A330-200 είναι εφοδιασμένα με τα πλέον αναπαυτικά καθίσματα με ενσωματωμένη τηλεφωνική συσκευή και οπτικοακουστικό σύστημα με προγράμματα διασκέδασης των επιβατών από 18 τηλεοπτικά κανάλια και 22 ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024