Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Αίγυπτο

Ταξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Αίγυπτο

Οι φόβοι για απαγωγές και επιθέσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις, οδήγησαν το Ισραήλ στην έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας που καλεί τους περίπου 2.500 τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην χερσόνησο του Σινά, να…

Οι φόβοι για απαγωγές και επιθέσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις, οδήγησαν το Ισραήλ στην έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας που καλεί τους<...> περίπου 2.500 τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην χερσόνησο του Σινά, να εγκαταλείψουν την περιοχή άμεσα.

“Καλούμε όλους τους ισραηλινούς πολίτες που βρίσκονται στο Σινά να απομακρυνθούν αμέσως από την περιοχή και όσους σχεδιάζουν να μεταβούν εκεί με την ευκαιρία των εβραϊκών εορτών, να μην το κάνουν”, προειδοποίησε ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Ντάνι Αρντίτι, μιλώντας στο στρατιωτικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Κατά τον αξιωματούχο, οι Ισραηλινοί που τυχόν αρπαχθούν, θα οδηγηθούν στη Λωρίδα της Γάζας από την οποία έχει αποχωρήσει το Ισραήλ για να χρησιμοποιηθούν ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση παλαιστινίων κρατουμένων στο Ισραήλ.

Σχεδόν 30.000 Ισραηλινοί αναμένονται στο Σινά με την ευκαιρία των εορτασμών του νέου εβραϊκού έτους, από τη Δευτέρα το βράδυ και άλλης θρησκευτικής εορτής στο τέλος του μήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024