Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ συνεργασία του Travelforall.gr με τον δίεση #101,3FM είναι πλέον γεγονός

Η συνεργασία του Travelforall.gr με τον δίεση #101,3FM είναι πλέον γεγονός

Πιστό στην ενημέρωση του κοινού, αναγνωστικού και μη, το Travel For All (www.travelforall.gr), που ανήκει στην οικογένεια της Travel Media Applications, εγκαινιάζει την έναρξη μιας νέας, μοναδικής συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό #δίεση 101,3FM, έχοντας ως κύριο στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της επικοινωνίας του με το κοινό…

Πιστό στην ενημέρωση του κοινού, αναγνωστικού και μη, το Travel For All (www.travelforall.gr), που ανήκει στην οικογένεια της Travel Media Applications,<...>εγκαινιάζει την έναρξη μιας νέας, μοναδικής συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό #δίεση 101,3FM, έχοντας ως κύριο στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της επικοινωνίας του με το κοινό. Έτσι, από τη Δευτέρα, 3 Οκτώβρη 2005, το Travelforall.gr ακούει #δίεση 101,3FM και ο #δίεση 101,3FM ταξιδεύει μαζί με το Travelforall.gr.

Οι χρήστες του Travelforall.gr μπορούν πλέον να πληροφορούνται από τη στήλη, όπου προβάλλεται ο ραδιοφωνικός σταθμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, διεκδικώντας αξιόλογα δώρα. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του #δίεση 101,3FM, όπου θα δουν το πρόγραμμα του σταθμού, θα γνωρίσουν τους συντελεστές του και θα βρουν μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη μουσική, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και πολλούς άλλους τομείς του πολιτισμού.

Αντίστοιχα, οι ακροατές του #δίεση 101,3FM, αλλά και οι χρήστες της ιστοσελίδας του μπορούν να επισκεφθούν το www.travelforall.gr, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν ταξιδιωτικά πακέτα ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία, που προσφέρουν τα συνεργαζόμενα με τον κόμβο γραφεία ή να φτιάξουν ένα πακέτο `στα μέτρα τους`, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα `Φτιάξ` το μόνος σου`.

Αμφότεροι οι δυο συνεργαζόμενοι φιλοδοξούν να προσφέρουν στο κοινό τους, με τη συνεργασία αυτή, πληρέστερη πληροφόρηση για κάθε θέμα που αφορά στον πολιτισμό και τα ταξίδια, καθώς και να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή στην επικοινωνία του κοινού με τους ραδιοφωνικούς και διαδικτυακούς φορείς ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, κατά την οποία η διάδραση θα έχει τον πρώτο λόγο.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι το `Travel for all` ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1999 και μέσα στα χρόνια που πέρασαν καθιερώθηκε ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα ταξιδιωτικά portal και ως μοναδικό στην προβολή μεγάλης ποικιλίας ταξιδιωτικών πακέτων από διάφορα τουριστικά γραφεία. Όπως σχολίασε η υπεύθυνη περιεχομένου του κόμβου, κ. Βασιλείου Σοφία “στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να ενημερωθεί το κοινό του ραδιοφωνικού σταθμού #δίεση 101,3 για τις ταξιδιωτικές προτάσεις που υπάρχουν στο Travel for all και να συμβάλει στην πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη ενημέρωση των ακροατών για τις εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές που πιθανώς αναζητούν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024