Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί καταδικάζει και ο WTO

Τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί καταδικάζει και ο WTO

Τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπαλί, που στοίχισαν τη ζωή σε τόσα άτομα και συγκλόνισαν για άλλη μια φορά τη παγκόσμια τουριστική κοινότητα, καταδικάζουν αντιπροσωπείες από 80 χώρες, που συμμετέχουν στο Συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (World Tourism Organization – WTO), που πραγματοποιείται…

Τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπαλί, που στοίχισαν τη ζωή σε τόσα άτομα και συγκλόνισαν για άλλη μια φορά τη παγκόσμια τουριστική κοινότητα,<...>καταδικάζουν αντιπροσωπείες από 80 χώρες, που συμμετέχουν στο Συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (World Tourism Organization – WTO), που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Igauzu με θέμα `Δορυφορικοί Λογαριασμοί Τουρισμού: Κατανόηση του τουρισμού και σχεδιασμός στρατηγικών`. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα των Κυβερνήσεων της Αργεντινής, της Βραζιλίας και της Παραγουάης, ενώ οι εργασίες του ξεκίνησαν την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, και ολοκληρώνονται σήμερα, Πέμπτη 6 του μηνός.

Ειδικότερα, οι αντιπροσωπείες – μέλη του WTO καταδικάζουν σε κάθε περίπτωση τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπαλί, χαρακτηρίζοντας τες μάλιστα ως “αξιοκαταφρόνητες και δειλές”, καθώς είχαν ως στόχους αθώους πολίτες και επισκέπτες, ενώ εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και των φίλους των θυμάτων.

Παράλληλα, εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στη Κυβέρνηση, τις τοπικές αρχές, αλλά και τους απλούς ανθρώπους της Ινδονησίας, δίνοντας υποσχέσεις για υποστήριξη και βοήθεια.

Ακόμα, τα μέλη του WTO, στα πλαίσια του Συνεδρίου, επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στις ικανότητες των Αρχών, ώστε να πράξουν τα δέοντα με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο, ενώ παρότρυναν τον Οργανισμό να παράσχει την ίδια βοήθεια στη περιοχή, όπως είχε κάνει μετά τις βομβιστικές επιθέσεις του 2002, αλλά και μετά το τσουνάμι.

Τέλος, οι αντιπροσωπείες που συμμετείχαν στο Συνέδριο όλες δήλωσαν πεπεισμένες πως η τουριστική βιομηχανία είναι αρκετά δυνατή και έχει αντοχές να υπομένει πολλά, όπως άλλωστε έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις, ενώ θα συνεχίσει να παράσχει θέσεις εργασίες, εισόδημα και προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον στους ανθρώπους του Μπαλί και της Ινδονησίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024