Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπειλή για τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό της Νέας Υόρκης

Απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό της Νέας Υόρκης

Προειδοποίηση για τρομοκρατικό χτύπημα εντός των προσεχών ημερών έλαβε την περασμένη Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2005, η διοίκησητου μετρό της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να γεννηθούν και πάλι αισθήματα φόβου και […]

Προειδοποίηση για τρομοκρατικό χτύπημα εντός των προσεχών ημερών έλαβε την περασμένη Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2005, η διοίκηση<...>του μετρό της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να γεννηθούν και πάλι αισθήματα φόβου και ανησυχίας, τόσο στη διοίκηση, όσο και στο επιβατικό κοινό, ενώ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία διαχείρισης του μετρό της πόλης, “υπάρχουν αδιευκρίνιστες απειλές εναντίον του δικτύου”. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, κ. Μάικλ Μπλούμπεργκ δήλωσε ότι “το FBI μας ενημέρωσε για μια συγκεκριμένη απειλή που αφορά το δίκτυο του μετρό”. Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι υπάρχει αξιόπιστη πληροφορία, που κάνει λόγο για απειλή επίθεσης στον υπόγειο σιδηρόδρομο τις επόμενες ημέρες”.

“Μολονότι η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε πλήρως, προκάλεσε αρκετή ανησυχία ώστε να ενισχύσουμε την ασφάλεια στο μετρό και να ενημερώσουμε το κοινό για αυτήν την απειλή”, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, καλώντας τους επιβάτες να προσπαθήσουν να μην έχουν μαζί τους σακίδια ή καροτσάκια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024