Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι αντιθέσεις του Περικλή Ν. Λύτρα στις θέσεις του προέδρου του WTTC

Οι αντιθέσεις του Περικλή Ν. Λύτρα στις θέσεις του προέδρου του WTTC

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις – θέσεις του προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού (WTTC), κ. Jean Claude Baumgarden, στα πλαίσια ειδικής τελετής, που είχε διοργανώσει για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στο Σούνιο, ο καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις – θέσεις του προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού (WTTC), κ. Jean Claude Baumgarden,<...>στα πλαίσια ειδικής τελετής, που είχε διοργανώσει για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στο Σούνιο, ο καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας στη στήλη Θέσεις & Αντιθέσεις, την οποία επιμελείται, του Travel Daily News, εκφράζει τις αντιθέσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή για το νέο άρθρο του Καθηγητή Λύτρα στάθηκε ο χαιρετισμός του κ. Jean Claude Baumgarden, στο ναό του Απόλλωνα, όπου ο πρόεδρος του WTTC, είχε τονίσει τα εξής: Τον τελευταίο χρόνο η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά στον τομέα του τουρισμού, άνοιξε τις πύλες της στον κόσμο και έχει υιοθετήσει μία σύγχρονη στρατηγική, η οποία έδωσε πολύ νωρίς τα αποτελέσματά της…με την πολιτική αυτή ξεπεράσατε κατά πολύ τις προσδοκίες μας για το 2005. Συγχαρητήρια κύριε Υπουργέ.

Διαβάστε αναλυτικά τις αιτιολογημένες αντιθέσεις του κ. Λύτρα στη στήλη Θέσεις & Αντιθέσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024