Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΙΑΤΑ-UFTAA από την A.S.T.

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΙΑΤΑ-UFTAA από την A.S.T.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΙΑΤΑ-UFTAA πρόκειται να παρουσιάσουν ο εκπαιδευτικός οργανισμός A.S.T. -Airline Services Training και η ΙΑΤΑ Ελλάδας στα πλαίσια της έκθεσης ‘Τουριστικό Πανόραμα’. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση του […]

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΙΑΤΑ-UFTAA πρόκειται να παρουσιάσουν ο εκπαιδευτικός οργανισμός A.S.T.<.> -Airline Services Training και<...> η ΙΑΤΑ<.> Ελλάδας στα πλαίσια της έκθεσης ‘Τουριστικό Πανόραμα’.
Συγκεκριμένα, η παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος της ΙΑΤΑ-UFTAA θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2000 από 11:00 έως 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, διευθύνων σύμβουλος της A.S.T., ανέφερε για το νέο πρόγραμμα ότι «η ΙΑΤΑ και η UFTAA ανταποκρινόμενες στις αυξημένες απαιτήσεις του Αεροπορικού και Τουριστικού κλάδου, παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει αναπτυχθεί σε 4 επίπεδα εκπαίδευσης (Foundation, Consultant, Management, Senior Management). Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο να αποκτήσει γνώσεις που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, από το αρχικό μέχρι το ανώτατο επίπεδο της ιεραρχίας μιας τουριστικής επιχείρησης.»
H IATA (International Air Transport Association), αντιπροσωπεύει πάνω από 260 Αεροπορικές Εταιρίες, ενώ η UFTAA (Universal Federation of Travel Agents' Associations) αντιπροσωπεύει τις Ενώσεις των Ταξιδιωτικών Γραφείων 113 χωρών.
Τα τελευταία 25 χρόνια πάνω από 200.000 άτομα έχουν εκπαιδευτεί διεθνώς στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΙΑΤΑ-UFTAA, το οποίο διδάσκεται και μέσω των 240 Εκπαιδευτικών Κέντρων της ανά τον κόσμο, ένα από τα οποία είναι η A.S.T. στην Ελλάδα.
Οι Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες της ΙΑΤΑ στο Μόντρεαλ του Καναδά είναι υπεύθυνες για το περιεχόμενο της ύλης, τη διοργάνωση των εξετάσεων, τη διόρθωση των γραπτών και την έκδοση των πτυχίων ενώ για τη διδασκαλία του προγράμματος είναι υπεύθυνα τα εκπαιδευτικά κέντρα της ΙΑΤΑ παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024