Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία της Accor και της Go Voyages

Συνεργασία της Accor και της Go Voyages

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Accor ανακοίνωσε χθες ότι αγόρασε το 38.5% του εξειδικευμένου γαλλικού τουριστικού οργανισμού Go Voyages. Το Go Voyages είναι ένας από τους πιο ενεργούς τουριστικούς κόμβους της Γαλλίας. […]

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Accor<.> ανακοίνωσε χθες ότι αγόρασε το 38.5% του εξειδικευμένου<...> γαλλικού τουριστικού οργανισμού Go Voyages<.>.
Το Go Voyages είναι ένας από τους πιο ενεργούς τουριστικούς κόμβους της Γαλλίας. Η εταιρία έχει αναπτύξει έναν κόμβο όπου γίνονται ηλεκτρονικές κρατήσεις μέσα σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για οικονομικές συναλλαγές.
Οι πωλήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και οι ενοικιάσεις των αυτοκινήτων γίνονται είτε απευθείας από τον κόμβο του Go Voyages είτε μέσω εξειδικευμένων ηλεκτρονικών συνεργατών. Επίσης, οι ηλεκτρονικοί τουριστικοί πράκτορες μπορούν να αξιοποιήσουν τις αεροπορικές θέσεις που έχουν κρατηθεί από τον Go Voyages.
Το 1999, ο Go Voyages είχε πωλήσεις ύψους 358 εκατ. γαλλικά φράγκα και έσοδα προ φόρων 20,9 εκατ. γαλλικά φράγκα. Η δυνατότητα για ηλεκτρονικές κρατήσεις έχει αρχίσει να λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 1999 και παρουσίασαν αύξηση από τα 2 εκατ. γαλλικά φράγκα που ήταν αρχικώς στα 5 εκατ. γαλλικά φράγκα τον μήνα. Τώρα οι ηλεκτρονικές πωλήσεις κατέχουν το 10% των πωλήσεων του γραφείου.
Οι κ. Sven Boinet και Benjamin Cohen, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Accor, όπως επίσης και ο κ. Jean-Robert Reznik γενικός διευθυντής της Accor για θέματα τουρισμού, θα γίνουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Go Voyages μαζί με τους συνιδρυτές της εταιρίας κ. Carlos Da Silva και κ. Nicolas Brumelot. Επίσης μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα είναι και οι κ. Herve Boyer, Christophe Vieville, και Roger Pinson.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024