Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΜεγάλη ελληνική επιτυχία στο παγκόσμιο συνέδριο του Skal International στο Ζάγκρεμπ

Μεγάλη ελληνική επιτυχία στο παγκόσμιο συνέδριο του Skal International στο Ζάγκρεμπ

Η ελληνική συμμετοχή στο 66ο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal International με 16 μέλη από όλη την Ελλάδαήταν για μια ακόμα φορά ιδιαίτερα επιτυχημένη. Οι εργασίες του Συνεδρίου συμπεριέλαβαν φέτος […]

Η ελληνική συμμετοχή στο 66ο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal International με 16 μέλη από όλη την Ελλάδα<...>ήταν για μια ακόμα φορά ιδιαίτερα επιτυχημένη. Οι εργασίες του Συνεδρίου συμπεριέλαβαν φέτος ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τον τουρισμό και εμπλουτίσθηκαν με την διεξαγωγή ειδικού τουριστικού Φόρουμ με την συμμετοχή ανεγνωρισμένων ομιλητών που ανέπτυξαν θεματολογία με βασικό αντικείμενο `Meetings & Incentive Travel – Business Tools For Success`.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε επάξια στις εργασίες του συνεδρίου, αλλά και σε εξειδικευμένες επιτροπές που ασχολούνται με την προώθηση νέων αξιών και αρχών που θα διέπουν την ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού τις επόμενες δεκαετίες.

Επιστέγασμα της ελληνικής επιτυχίας ήταν η πανηγυρική εκλογή (με 190 ψήφους σε σύνολο 232 ψηφισάντων) της κ. Λίτσας Παπαθανάση στην θέση της Αντιπροέδρου του Διεθνούς Skal. Η θέση αυτή σε έναν ανεγνωρισμένο παγκοσμίως διακλαδικό Τουριστικό Οργανισμό που αριθμεί πάνω από 27.000 μέλη σε 87 χώρες, καταλαμβάνεται για πρώτη φορά από Έλληνα εκπρόσωπο, γεγονός που αποτελεί σημαντικότατο επίτευγμα για την χώρα μας.

Η κ. Λ. Παπαθανάση με εξέχουσα δράση στα κοινωνικά και τουριστικά δρώμενα της Ρόδου κατείχε μέχρι τώρα την θέση της Director του Skal International, απ` όπου έχει παρουσιάσει σημαντικότατο έργο με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα οικολογίας, περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθησίας, φιλίας και ειρήνης μεταξύ των λαών, και με κεντρικό άξονα πάντα την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024