Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟλοκληρώθηκε η μεγαλύτερη κρουαζιέρα του κόσμου

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη κρουαζιέρα του κόσμου

Το Legend of the Seas, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, κατέφθασε την Παρασκευή στον Πειραιά ολοκληρώνοντας την πρώτη σειρά κρουαζιέρων με το όνομα Royal Journeys. Από τον Πειραιά, όπου […]

Το Legend of the Seas, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean<.>, κατέφθασε την Παρασκευή στον<...> Πειραιά ολοκληρώνοντας την πρώτη σειρά κρουαζιέρων με το όνομα Royal Journeys.
Από τον Πειραιά, όπου ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο το Legend of the Seas, έφθασε μέχρι το μακρινό Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, και επιστρέφει πίσω στο λιμάνι του Πειραιά μετά από ένα ταξίδι διάρκειας 175 ημερών. Στο διάστημα αυτό το κρουαζιερόπλοιο επισκέφθηκε 18 χώρες και περισσότερες από 50 πόλεις.
Φέτος, η επιτυχημένη σειρά των Royal Journeys θα συνεχιστεί ξεκινώντας ένα μαραθώνιο 172 ημερών με αφετηρία και τελικό λιμάνι, αυτό του Πειραιά που θα διαρκέσει από τις 18 Νοεμβρίου του 2000 μέχρι τις 9 Μαΐου του 2001. Η κρουαζιέρα μπορεί να χωριστεί σε 12 ταξίδια με επισκέψεις σε 14 χώρες και περισσότερες από 30 πόλεις.
Συνολικού μήκους όσο και τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, και με δυνατότητα μεταφοράς 2.076 επιβατών το Legend of the Seas είναι ότι ακριβώς δηλώνει και το όνομα του. Ένα πραγματικός θρύλος των θαλασσών που προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια και εξαιρετικές ανέσεις σκίζοντας τα κύματα με ταχύτητα 24 ναυτικών κόμβων την ώρα.
Το Legend of the Seas πραγματοποίησε το παρθενικό του ταξίδι το Μάιο του 1995 και είναι ένα από τα ταχύτερα του κόσμου, αφού η ταχύτητα του είναι κατά 25% μεγαλύτερη από τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Είναι επίσης γνωστό και ως το πλοίο του Φωτός, αφού οι εσωτερικοί του χώροι φωτίζονται από τις ακτίνες του ηλίου λόγω των μεγάλων επιφανειών από γυαλί που διαθέτει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024