Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕκδήλωση με θέμα την απελευθέρωση των αερομεταφορών και την ασφάλεια πτήσεων διοργανώνει η Ε.Α.Ε.

Εκδήλωση με θέμα την απελευθέρωση των αερομεταφορών και την ασφάλεια πτήσεων διοργανώνει η Ε.Α.Ε.

Εκδήλωση με θέμα `Απελευθέρωση Αερομεταφορών και Ασφάλεια Πτήσεων` διοργανώνει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2005, η Ελληνική Αεροπορική Ένωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας…

Εκδήλωση με θέμα `Απελευθέρωση Αερομεταφορών και Ασφάλεια Πτήσεων` διοργανώνει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2005, η Ελληνική Αεροπορική Ένωση<...>σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο panel των εισηγητών θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Ε. Κεραμιανάκης (Πρόεδρος Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης), Γ. Φασουλάς (Διευθυντής Ασφάλειας Πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών), Μ. Τσαγκαράκης (Πρόεδρος και Χειριστής της SkyExpress), Ε. Γκύζης (Δικηγόρος της Εμμανουήλ Γκύζης και Συνεργάτες) και Ν. Σκουριάς (Οικονομολόγος, επιβάτης σε αεροπορικό ατύχημα), ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Α. Παπαθεοδώρου (Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου). Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024