Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠεριφέρεια Ηπείρου: Στόχος η τουριστική προβολή της περιοχής

Περιφέρεια Ηπείρου: Στόχος η τουριστική προβολή της περιοχής

Σειρά συσκέψεων υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα και τη συμμετοχή της ομάδας εργασίας της Αναδόχου Εταιρίας Avenue C&W, έγιναν προχτές,Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2005, στην Περιφέρεια Ηπείρου, με θέμα την […]

Σειρά συσκέψεων υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα και τη συμμετοχή της ομάδας εργασίας της Αναδόχου Εταιρίας Avenue C&W, έγιναν προχτές,<...>Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2005, στην Περιφέρεια Ηπείρου, με θέμα την τουριστική προβολή της περιοχής.

Στην πρώτη σύσκεψη, η ομάδα εργασίας της Αναδόχου, παρουσίασε το εγκριθέν πρόγραμμα της τουριστικής προβολής στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου. Στην επόμενη με την παρουσία των εκπροσώπων των Νομαρχιακών Επιτροπών Τουρισμού των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, συζητήθηκαν τα θέματα συνεργασίας και συντονισμού ενεργειών, προκειμένου τουριστικά η Ήπειρος να παρουσιάζεται με ενιαίο πρόσωπο. Τέλος, το απόγευμα, έγινε συνάντηση με τους εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων της Ηπείρου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις προθέσεις της Περιφέρειας και κατέθεσαν οι ίδιοι τις απόψεις τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση της Περιφέρειας με τους εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων, θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την κατάθεση οριστικών προτάσεων εκ μέρους των τελευταίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024