Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜνημόνιο τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των Περιφερειών Δ. Ελλάδος και Τοσκάνης

Μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των Περιφερειών Δ. Ελλάδος και Τοσκάνης

Μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα τουρισμού, και όχι μόνο, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της περιφέρειας της Τοσκάνης Ιταλίας,υπέγραψαν χτες, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2005, ο κ. Παναγιώτης Καββαδάς και ο […]

Μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα τουρισμού, και όχι μόνο, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της περιφέρειας της Τοσκάνης Ιταλίας,<...>υπέγραψαν χτες, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2005, ο κ. Παναγιώτης Καββαδάς και ο Ιταλός ομόλογος του, κ. Ρικάρντο Νεντσίνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πελοπόννησος`.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα, κ. Τζιάν Πάολο Καβαράι και ο εμπορικός ακόλουθος της χώρας, κ. Φραντσέσκο Καπέτι. Ακόμα, παρόντες ήταν σύμβουλοι του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τοσκάνης, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, καθώς και οι τρεις νομάρχες, Αχαΐας κ. Δ. Κατσικόπουλος, Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Σταμάτης και Ηλείας κ. Τάκης Δημητρουλόπουλος, όπως και οι δήμαρχοι Πατρέων κ. Α. Καράβολας, Μεσολογγίου κ. Γ. Πρεβεζάνος και Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Φλωρεντία, την οποία θα επισκεφθεί ο περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Καββαδάς στις 28 Νοεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024