Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού στην περιοχή του ο Νομάρχης Ημαθίας

Αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού στην περιοχή του ο Νομάρχης Ημαθίας

“Το συγκριτικό πλεονέκτημα να διαθέτει ένα σύνολο εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που δύσκολα συναντά κανείς συγκεντρωμένες σε μια περιοχή, έχει η Ημαθία όπως ανέφερε στο Travel Daily News o Νομάρχης Ημαθίας, κ. Γιάννης Σπάρτσης

“Το συγκριτικό πλεονέκτημα να διαθέτει ένα σύνολο εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που δύσκολα συναντά κανείς συγκεντρωμένες σε μια περιοχή,<...>έχει η Ημαθία όπως ανέφερε στο Travel Daily News o Νομάρχης Ημαθίας, κ. Γιάννης Σπάρτσης. “Ο Αρχαιολογικός, ο Θρησκευτικός, ο Χειμερινός Τουρισμός, ο Αγροτουρισμός, ο Συνεδριακός, ο Οικοτουρισμός, ο Αθλητικός και Οινοποιητικός Τουρισμός” εξήγησε “είναι οι μορφές τουρισμού που διαθέτουμε και στοχεύουμε να αναπτύξουμε με τη δημιουργία τόσο της αναγκαίας υποδομής και την αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσο και με ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής τους”.

Όσον αφορά στις δράσεις της Νομαρχίας για την ανάπτυξη του τουρισμού ο κ. Σπάρτσης σημείωσε ότι “οι προσπάθειές μας κατευθύνονται στην αξιοποίηση όλων των υπαρχόντων προγραμμάτων, εθνικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη δημιουργία δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, για την ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών και την υποβοήθηση των ιδιωτών για την ενασχόλησή τους με τον τουρισμό”.

Τέλος, ο Νομάρχης Ημαθίας δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού την ερχόμενη τουριστική περίοδο, χάρη στη συνεργασία της Νομαρχίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη κοινή συμμετοχή τους σε πολλές Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, ενώ όπως ανέφερε “ο Νομός Ημαθίας τα τελευταία χρόνια καταγράφει μια σημαντική αύξηση επισκεπτών, που σε συνδυασμό με την αύξηση των κλινών και των υποδομών, θα οδηγήσει στην παραπέρα αύξηση του τουριστικού ρεύματος”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024