Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈντυπο για το Συνεδριακό Τουρισμό από την ΝΕΤΠ της Νομαρχίας Αθήνας

Έντυπο για το Συνεδριακό Τουρισμό από την ΝΕΤΠ της Νομαρχίας Αθήνας

Με θέμα την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για τη δημιουργία εντύπου για το Συνεδριακό Τουρισμό συνεδρίασε πρόσφατα η Νομαρχιακή ΕπιτροπήΤουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας, στην οποία συμμετέχει ως […]

Με θέμα την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για τη δημιουργία εντύπου για το Συνεδριακό Τουρισμό συνεδρίασε πρόσφατα η Νομαρχιακή Επιτροπή<...>Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας, στην οποία συμμετέχει ως τακτικό μέλος η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής. Να σημειωθεί ότι η δημιουργία του παραπάνω εντύπου ανήκει στο πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής της Νομαρχίας για το έτος 2005.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΞΑ, κατά τη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν προτάσεις του ACVB και της Νομαρχίας σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα περιεχόμενα του υπό έκδοση εντύπου, ενώ αποφασίστηκε και η σύσταση ειδικής επιτροπής, απαρτιζόμενης από ορισμένα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα οποία θα αποφασίσουν την τελική μορφή του δημιουργικού.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η Νομαρχία Αθηνών διαθέτει το ποσό των 46.000 ευρώ για δράσεις τουριστικής προβολής, ποσό το οποίο συμπληρώνεται με επιπλέον 46.000 ευρώ από τον Ε.Ο.Τ., βάσει σχετικού Νόμου περί λειτουργίας ΝΕΤΠ. Σύνολο δηλαδή 92.000 ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024