Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε κατάσταση συναγερμού τα μεγάλα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης

Σε κατάσταση συναγερμού τα μεγάλα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα τα μεγάλα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, φοβούμενα ένα τρομοκρατικό χτύπημαστις εγκαταστάσεις τους, μετά την τριπλή βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε στο Αμμάν της […]

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα τα μεγάλα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, φοβούμενα ένα τρομοκρατικό χτύπημα<...>στις εγκαταστάσεις τους, μετά την τριπλή βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα στις περιοχές γύρω από τα ξενοδοχεία, ενώ ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο `Grand Hyatt` του Μανχάταν, όπως και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία πολλών αστέρων της πόλης, έχει τοποθετηθεί ήδη ο εκσυγχρονισμένος αντιτρομοκρατικός μηχανισμός `Hercule`.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, τα μέτρα αυτά είναι καθαρά προληπτικά, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία πληροφορία για συγκεκριμένη απειλή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024