Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚΚΕ: Όλα τα αντεργατικά χαρακτηριστικά έχει το σχέδιο της Κυβέρνησης για την Ολυμπιακή

ΚΚΕ: Όλα τα αντεργατικά χαρακτηριστικά έχει το σχέδιο της Κυβέρνησης για την Ολυμπιακή

“Όλα τα αντεργατικά χαρακτηριστικά, όπως συμβαίνει με κάθε ιδιωτικοποίηση, έχει το λεγόμενο `μικτό σχέδιο`της κυβέρνησης της Ν.Δ. για την `Ολυμπιακή Αεροπορία`” αναφέρει χαρακτηριστικά σε προχτεσινή του ανακοίνωση το Κομμουνιστικό Κόμμα […]

“Όλα τα αντεργατικά χαρακτηριστικά, όπως συμβαίνει με κάθε ιδιωτικοποίηση, έχει το λεγόμενο `μικτό σχέδιο`<...>της κυβέρνησης της Ν.Δ. για την `Ολυμπιακή Αεροπορία`” αναφέρει χαρακτηριστικά σε προχτεσινή του ανακοίνωση το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας – ΚΚΕ. Σχολιάζοντας μάλιστα το σχέδιο, το ΚΚΕ τονίζει ότι “σημαίνει χτύπημα των δικαιωμάτων των εργαζομένων, απολύσεις και παραπέρα ένταση της εκμετάλλευσής τους”, ενώ όπως προσθέτει “δεν διασφαλίζει την ασφάλεια των πτήσεων”.

Το ΚΚΕ εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεση του σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης και κάλεσε τους εργαζόμενους να υπερασπισθούν τα δικαιώματά τους, υπογραμμίζοντας ότι η λύση είναι: Δημόσια `Ολυμπιακή Αεροπορία` ενταγμένη σε έναν ενιαίο φορέα μεταφορών που θα λειτουργεί σε όφελος του λαού. Αυτό σημαίνει και πάλη για τη λαϊκή εξουσία, όπου τα βασικά και συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής θα είναι λαϊκή περιουσία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024