Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτόχο την αγορά των ομοφυλόφιλων τουριστών βάζει το Βερολίνο

Στόχο την αγορά των ομοφυλόφιλων τουριστών βάζει το Βερολίνο

Με το νέο έντυπο που πρόσφατα κυκλοφόρησε και παρουσιάζει ένα ουράνιο τόξο πάνω από την πύλη Brandenburg στο Βερολίνο και ένα πολύχρωμο “Welcome to Berlin”, η πρωτεύουσα της Γερμανίας λανσάρεται […]

Με το νέο έντυπο που πρόσφατα κυκλοφόρησε και παρουσιάζει ένα ουράνιο τόξο πάνω από την πύλη Brandenburg στο Βερολίνο<.> και<...> ένα πολύχρωμο "Welcome to Berlin", η πρωτεύουσα της Γερμανίας λανσάρεται στις τουριστικές εκθέσεις των ΗΠΑ ως προορισμός για ομοφυλόφιλους τουρίστες.
Το φυλλάδιο έχει εκτυπωθεί από τον οργανισμό Berlin Tourismus Marketing GmbH, BTΜ, και αναμένεται να σταλεί σε χιλιάδες τουριστικούς πράκτορες.
Αυτή η έκδοση είναι συμπληρωματική της γενικής προσπάθειας που γίνεται από το Βερολίνο από την αρχή του χρόνου να προβληθεί ως προορισμός για ομοφυλόφιλους τουρίστες. Το φυλλάδιο περιέχει πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο Βερολίνο, και γενικά ιστορικά γεγονότα που έχουν σχέση με την ομοφυλοφιλία. Το Βερολίνο έχει στενή σχέση με την ομοφυλοφιλία για περισσότερα από 100 χρόνια. Και σήμερα όμως προσφέρει ένα πλήθος από κέντρα διασκέδασης για ομοφυλόφιλους και θεωρείται το ιδανικό μέρος.
Τρία είναι τα μέρη του Βερολίνου που φημίζονται ως στέκια ομοφυλόφιλων, το Schonebergστο βόρειο μέρος, το Kreuzberg με πολύ πλούσια νυκτερινή ζωή, και το Prenzlauer Berg το οποίο είναι μέρος που προσφέρει διασκέδαση για νέους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024