Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Εργασίας Ξενοδοχείων Μαγνησίας και Τουριστικών Γραφείων Αθήνας

Συνάντηση Εργασίας Ξενοδοχείων Μαγνησίας και Τουριστικών Γραφείων Αθήνας

Σε εκδήλωση – workshop που διοργανώνει η εταιρεία Travel Media Applications καλεί τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία της Αθήνας η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2005 στο Ξενοδοχείο Titania στο κέντρο της Αθήνας…

Σε εκδήλωση – workshop που διοργανώνει η εταιρεία Travel Media Applications καλεί τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία της Αθήνας<...>η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2005 στο Ξενοδοχείο Titania στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος του workshop, που εντάσσεται στα πλαίσια των πετυχημένων workshops και σεμιναρίων που έχει διοργανώσει και κατά το παρελθόν το Travel Daily News είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις υποδομές και τις υπηρεσίες των σημαντικότερων ξενοδοχείων και καταλυμάτων της Μαγνησίας μέσα από συναντήσεις τύπου `ένας-προς-έναν`. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, όπως και στα προηγούμενα workshops (Σαντορίνη, Λακωνία, κ.ά.) στην άμεση και ουσιαστική επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους της περιοχής, με απώτερο στόχο τη σύναψη συνεργασιών.

Όσα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία ενδιαφέρονται να παραβρεθούν δωρεάν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Travel Media Applications, εταιρία που εκδίδει το Travel Daily News.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024