Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟριστική λύση στο πρόβλημα της φιλοξενίας κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Οριστική λύση στο πρόβλημα της φιλοξενίας κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Σύντομα αναμένεται να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με την φιλοξενία των επισκεπτών της Αθήνας κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την επέμβαση του υπουργού […]

Σύντομα αναμένεται να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με την φιλοξενία των επισκεπτών της Αθήνα<.>ς<...> κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την επέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Χριστοδουλάκη.
Ο κ. Χριστοδουλάκης συναντήθηκε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, ΕΞΑ, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Γιαννακόπουλου και του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού για θέματα Ολυμπιακών Αγώνων κ. Κάρταλη προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τα τις εξαγγελίες και την 'διαμάχη' των ξενοδόχων και της Ολυμπιακής Επιτροπής 'Αθήνα 2004' σχετικά με την αναγκαιότητα ή όχι δημιουργίας νέων κλινών στην Αθήνα.
Παρόλα αυτά απαντήσεις θα δοθούν μετά την συνάντηση που θα έχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΞΑ με την Ολυμπιακή Επιτροπή 'Αθήνα 2004', παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, που γίνεται σήμερα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024