Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνδιαφέρον σεμινάριο Αγροτουρισμού στη Φλώρινα

Ενδιαφέρον σεμινάριο Αγροτουρισμού στη Φλώρινα

Διήμερο σεμινάριο για την `Ποιοτική οργάνωση και λειτουργία αγροτουριστικών επιχειρήσεων` συνδιοργάνωσαν πριν λίγες μέρεςτο inFLORINA – Κέντρο Οργάνωσης και Προώθησης Τουρισμού, η Αναπτυξιακή Φλώρινας και το τοπικό Επιμελητήριο, με κύρια […]

Διήμερο σεμινάριο για την `Ποιοτική οργάνωση και λειτουργία αγροτουριστικών επιχειρήσεων` συνδιοργάνωσαν πριν λίγες μέρες<...>το inFLORINA – Κέντρο Οργάνωσης και Προώθησης Τουρισμού, η Αναπτυξιακή Φλώρινας και το τοπικό Επιμελητήριο, με κύρια εισηγήτρια την υπεύθυνη Πιστοποίησης της Αγροτουριστικής, κ. Στέλλα Ασκέλη.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης, των ξενοδόχων, παραγωγοί, αλλά και μελλοντικοί επιχειρηματίες, τόσο από το νομό Φλώρινας, όσο και από την ευρύτερη περιοχή.

Τα κυριότερα θέματα του σεμιναρίου, που αναπτύχθηκαν, ήταν:

  1. Κέρδη και οφέλη του εναλλακτικού τουρισμού
  2. Σχεδιασμός αγροτουριστικής επιχείρησης
  3. Οργάνωση και λειτουργία αγροτουριστικών επιχειρήσεων
  4. Marketing – Προβολή – Διαφήμιση
  5. Δικτύωση – Χρηματοδοτικά Προγράμματα

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν επίσης οι εισηγήσεις της κ. Ελένης Μαρκοπούλου, Συντονίστριας του Ε.Π.Κ.Π. Leader plus, με θέμα `Κοινοτική πρωτοβουλία Leader+`, καθώς και του Υπεύθυνου Τομέα Ανάπτυξης του inFLORINA, κ. Γ. Φουντουκίδη, με θέμα `Οι δυνατότητες χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων`

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024