Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΌλο και υψηλότερες οι δαπάνες των ταξιδιωτών από την Κορέα

Όλο και υψηλότερες οι δαπάνες των ταξιδιωτών από την Κορέα

Όλο και υψηλότερες καταγράφονται χρόνο με το χρόνο οι συνολικές δαπάνες των ταξιδιωτών από την Κορέα στα υπερπόντια ταξίδια τους,ενώ για φέτος οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για δαπάνες, […]

Όλο και υψηλότερες καταγράφονται χρόνο με το χρόνο οι συνολικές δαπάνες των ταξιδιωτών από την Κορέα στα υπερπόντια ταξίδια τους,<...>ενώ για φέτος οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για δαπάνες, που θα ξεπεράσουν τα 10 δισ. δολάρια, σημειώνοντας αριθμό – ρεκόρ.

Ειδικότερα, στο χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου οι ταξιδιώτες από την Νότια Κορέα ξόδεψαν συνολικά 9,58 δισ. δολάρια για υπερπόντια ταξίδια. Οι δαπάνες τους δηλαδή παρουσιάστηκαν αυξημένες κατά 24%, σε σχέση με πέρσι.

Όπως μάλιστα αναφέρει στην εφημερίδα `The Korea Herald` εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας Κορέας, που ανακοίνωσε τις σχετικές προβλέψεις, “οι Κορεάτες ταξιδιώτες ξοδεύουν κατά τη διάρκεια των υπερπόντιων ταξιδίων τους όλο και μεγαλύτερα ποσά”, καθώς όπως εξήγησε οι πλούσιοι Κορεάτες απολαμβάνουν τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ πολλοί από αυτούς ασχολούνται με το γκολφ ή και άλλα ακριβά αθλήματα”.

Από την άλλη όμως, μειωμένα, κατά 7%, εμφανίστηκαν τα έσοδα της Κορέας από τον τουρισμό στο διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, σε σχέση με πέρσι. Συνολικά, τα έσοδα τους ανήλθαν στα 4,47 δισ. δολάρια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024