Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυμφωνία τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Νότιας Κορέας

Συμφωνία τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Νότιας Κορέας

Με κοινό στόχο την αύξηση της τουριστική ροής μεταξύ Ισραήλ και Νότιας Κορέας, ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Avraham Hirchson και ο ομόλογος τουαπό την Νότια Κορέα, κ. Chung […]

Με κοινό στόχο την αύξηση της τουριστική ροής μεταξύ Ισραήλ και Νότιας Κορέας, ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Avraham Hirchson και ο ομόλογος του<...>από την Νότια Κορέα, κ. Chung Dong-Chea, υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα στην Ιερουσαλήμ συμφωνία συνεργασίας, στα πλαίσια τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Νοτιοκορεάτης Υπουργός στο Ισραήλ. Παράλληλα, η συμφωνία αυτή αποβλέπει στην αύξηση των τουριστικών επενδύσεων και στις δύο χώρες.

Όπως σημειώνουν ανώτατοι υπάλληλοι του Υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ, “η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα παραπέρα βήμα στην προσέλκυση Κορεατών τουριστών, που επιχειρεί το Ισραήλ”. Η Νότια Κορέα στέλνει τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών στο Ισραήλ από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ασίας. Ειδικότερα, στους πρώτους 10 μήνες του 2005, ο αριθμός των τουριστών από την Κορέα στο Ισραήλ αυξήθηκε κατά 37%, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη χρονική περίοδο. Για το 2006, προβλέπεται ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί περαιτέρω κατά 30%.

Ωστόσο, “βασικό εμπόδιο στην προσέλκυση τουριστών από τη Νότια Κορέα παραμένει η έλλειψη απευθείας αεροπορικών πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών”, όπως επεσήμανε και ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Avraham Hirchson. “Για αυτό το λόγο” πρόσθεσε “το Υπουργείο θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για να `ανοίξει` τους ουρανούς της χώρας”.

Οι περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται το Ισραήλ από τη Νότιο Κορέα είναι Ευαγγελιστές Χριστιανοί και Καθολικοί προσκυνητές. Ο αριθμός των Χριστιανών στη χώρα του Ισραήλ ανέρχεται περίπου στα 16 εκατομμύρια, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 26% του συνολικού πληθυσμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024