Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟ Όμιλος εταιριών Λούης στο νέο αεροδρόμιο Αθηνών

Ο Όμιλος εταιριών Λούης στο νέο αεροδρόμιο Αθηνών

Ο Όμιλος εταιριών Λούης επιλέχθηκε για την λειτουργία πολυδιάστατου χώρου εστίασης στο νέο αεροδρόμιο Αθηνών στα Σπάτα, “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η επιλογή του Ομίλου έγινε ανάμεσα σε 28 υποψήφιες πολυεθνικές εταιρίες […]

Ο Όμιλος εταιριών Λούης επιλέχθηκε για την λειτουργία πολυδιάστατου χώρου εστίασης στο νέο αεροδρόμιο Αθηνών<...> στα Σπάτα, "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Η επιλογή του Ομίλου έγινε ανάμεσα σε 28 υποψήφιες πολυεθνικές εταιρίες και περιλαμβάνει την εκμετάλλευση χώρου εμβαδού 700τ.μ. στον οποίο η εταιρία του Ομίλου, Louis<.> Catering θα προσφέρει μια ποικιλία εστιατορίων όπως: Εστιατόριο της διεθνής αλυσίδας Ιταλικής κουζίνας Sbarro, του οποίου έχει και την αποκλειστικότητα δικαιόχρησης στην Ελλάδα και την Κύπρο,
Εστιατόριο ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας "Dionysos Greek Tradition",
Ζαχαροπλαστείο "Louis Patisserie",
Εστιατόριο υγιεινής διατροφής "Health Corner",
Καφετέρια, sandwicherie, croisanterie,
Μπυραρία ιρλανδικού τύπου "Irish Bar".
Επίσης, σε άλλο ξεχωριστό χώρο από όπου θα αναχωρούν οι ναυλωμένες πτήσεις, η Louis Catering θα λειτουργήσει χώρο εστίασης με διάφορα snacks και φαγητό γρήγορης εξυπηρέτησης.
Το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αποτελεί την 8η και πιο σημαντική παρουσία του Ομίλου εταιριών Λούης, ο οποίος είναι επίσης παρών σε άλλα 7 διεθνή αεροδρόμια, της Μόσχας, Βαρσοβίας, Βουδαπέστης (και στα δύο διεθνή αεροδρόμια), Κέρκυρας, Λάρνακας και Πάφου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024