Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ανοδικές καταγράφονται οι αφίξεις Βρετανών τουριστών στη Νότια Κορέα

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Δεκέμβριος 2005, 00:00

Αυξημένες, κατά 9,5%, παρουσιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2005, οι τουριστικές αφίξεις από την Βρετανία στη Νότια Κορέα,<...>

ενώ μέχρι και τα τέλη του Οκτωβρίου, ο συνολικός αριθμός των Βρετανών τουριστών, που επισκέφτηκαν τη Νότια Κορέα, από τις αρχές του έτους εμφανίστηκε αυξημένος κατά 12,5%, ποσοστό που αναλογεί σε 61.200 περισσότερους τουρίστες, σε σχέση με πέρσι.

Να υπενθυμιστεί ότι το 2004 οι τουριστικές αφίξεις από τη Βρετανία στη Ν. Κορέα ήταν αυξημένες κατά 9% (65.975 άτομα), σε σχέση με το 2003.

Όπως σχολίασε ο κ. Michael Michael, Marketing Manager του Οργανισμού Τουρισμού της Κορέας, “είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την συνεχόμενη άνοδο. Θα επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την στρατηγική συνεργασία μας με τους tour operators, ώστε να συμπεριλάβουν την Κορέα στα προγράμματα τους για την επόμενη χρονιά, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στους `stopovers`

“Σχεδιάζουμε” ανέφερε “συνεργασίες με τις εταιρίες Korean Air και Asiana Airlines, ώστε να επεκτείνουν τα δρομολόγια τους, όχι μόνο στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά και στον Ειρηνικό και την Ασία, συμπεριλαμβανομένων της Χαβάης, των νησιών Φίτζι, του Μπαλί, των Φιλιππίνων, του Βιετνάμ και της Μογγολίας. Μια στάση δύο ή τριών ημερών στη Σεούλ δίνει νέα διάσταση στις επισκέψεις αυτών των προορισμών”.

“Η εγκαθίδρυση της Σεούλ ως προορισμού `stopover` θα βοηθήσει να αυξήσουμε τους αριθμούς επισκεπτών μας, καθώς θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε περισσότερες αγορές” κατέληξε ο κ. Michael.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top