Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚανονικά συνεχίζουν τα ταξίδια τους οι Βρετανοί παρά τις διεθνείς εξελίξεις

Κανονικά συνεχίζουν τα ταξίδια τους οι Βρετανοί παρά τις διεθνείς εξελίξεις

Παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, την πολιτική αστάθεια, τους τυφώνες και τα `τσουνάμι`, οι Βρετανοί παραμένουν σταθεροί στις ταξιδιωτικές τους επιλογές,όπως κατέδειξε νέα έρευνα του Cheapflights.co.uk. Ειδικότερα, στις προτιμήσεις των Βρετανών […]

Παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, την πολιτική αστάθεια, τους τυφώνες και τα `τσουνάμι`, οι Βρετανοί παραμένουν σταθεροί στις ταξιδιωτικές τους επιλογές,<...>όπως κατέδειξε νέα έρευνα του Cheapflights.co.uk.

Ειδικότερα, στις προτιμήσεις των Βρετανών για ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές κορυφαίοι προορισμοί διακοπών αναδείχτηκαν τα Κανάρια Νησιά, η Τενερίφη και η Αίγυπτος, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Γκόα. Να σημειωθεί ότι η Αίγυπτος ανέβηκε στην τρίτη θέση από την τέταρτη που ήταν πέρσι, παρά τους βομβαρδισμούς στο θέρετρο Sharm el-Sheikh.

Σημειώνεται ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε με αντικείμενο τους προορισμούς, για τους οποίους έγινε η μεγαλύτερη αναζήτηση στο site της εταιρίας το φετινό Νοέμβριο, σε σχέση με τον περσινό.

Όσον αφορά τώρα στους `short breaks` προορισμούς, η Πράγα παρέμεινε κορυφαία επιλογή, με τη Νέα Υόρκη να παραμένει δεύτερη επιλογή. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Παρίσι και στην τέταρτη το `Αμστερνταμ.

Όπως σχολίασε η κ. Liz Faherty, Director of Business Development του Cheapflights “παρά το γεγονός ότι είχαμε μια χρονιά με φοβερές τρομοκρατικές επιθέσεις τόσο στη Βρετανία, όσο και στο εξωτερικό, οι Βρετανοί τουρίστες παραμένουν σταθεροί στις ταξιδιωτικές τους επιλογές και στα σχέδια τους για ταξίδια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024