Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναθέρμανση των σχέσεων HATTA και TURSAB

Αναθέρμανση των σχέσεων HATTA και TURSAB

Η βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας επανενεργοποιεί το πρωτόκολλο συνεργασίας των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών, που είχε υπογραφεί προ τετραετίας στην Αθήνα κατά τη διάρκεια κοινού συνεδρίου. […]

Η βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας επανενεργοποιεί το πρωτόκολλο συνεργασίας<...> των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών, που είχε υπογραφεί προ τετραετίας στην Αθήνα κατά τη διάρκεια κοινού συνεδρίου.
Σε πρόσφατη συνάντηση στην Αθήνα των Προεδρείων του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ<.> και του αντίστοιχου τουρκικού TURSAB προχώρησαν στην υπογραφή ενός ανανεωμένου πρωτοκόλλου συνεργασίας, το οποίο προβλέπει τα ακόλουθα: Θα συσταθεί κοινή επιτροπή από εκπροσώπους των δύο Συνδέσμων, η οποία σκοπό θα έχει την αναζήτηση λύσεων στα υπάρχοντα προβλήματα, τη μελέτη και κωδικοποίησή τους, ώστε να προωθείται η επίλυσή τους με κοινό ψήφισμα στις κυβερνήσεις των δύο χωρών.
Ο ΗΑΤΤΑ και η TURSAB εκτιμώντας ότι η Ελλάδα και η Τουρκία αποτελούν πόλο έλξης για το διεθνή τουρισμό, ιδιαίτερα στους μακρινούς προορισμούς, όπως ΗΠΑ, Ασία κ.ά., θα αναλάβουν πρωτοβουλία για προβολή των δύο χωρών, ως ενιαίο προορισμό.
Οι δύο πλευρές θα προωθήσουν την ιδέα δημιουργίας μιας "Ομοσπονδίας των Συνδέσμων Ταξιδιωτικών Γραφείων της Ανατολικής Μεσογείου", θεωρώντας δεδομένο το ενδιαφέρον για ευρύτερη συνεργασία των Συνδέσμων και των υπολοίπων χωρών. Προς το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Συνδέσμων της περιοχής, που θα αποτελέσουν τα ιδρυτικά μέλη.
Το πρωτόκολλο ανανέωσης της συνεργασίας υπέγραψαν οι πρόεδροι του ΗΑΤΤΑ κ. Γιάννης Ευαγγέλου και της TURSAB κ. Basaran Ulusoy.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024