Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΗ Ελλάδα στις πέντε πρώτες θέσεις στις υπηρεσίες ξενοδοχείων

Η Ελλάδα στις πέντε πρώτες θέσεις στις υπηρεσίες ξενοδοχείων

Η έρευνα που διεξήχθη από το ehotelier με βάση το Market Matrix Hospitality Index σε 35.000 πελάτες ξενοδοχείων, ανάδειξε την Ελλάδα ανάμεσα στις πρώτες πέντε χώρες στο κόσμο για προσφορά εξαιρετικών ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Η έρευνα που διεξήχθη από το ehotelier με βάση το Market Matrix Hospitality Index σε 35.000 πελάτες<...> ξενοδοχείων, ανάδειξε την Ελλάδα ανάμεσα στις πρώτες πέντε χώρες στο κόσμο για προσφορά εξαιρετικών ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Την πρώτη θέση κατέλαβαν τα ξενοδοχεία στις Φιλιππίνες με ποσοστό 89,9% στη λίστα με τα ξενοδοχεία που έχουν την έδρα τους εκτός ΗΠΑ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βραζιλία με ποσοστό 88,9% ενώ τρίτη ακολουθεί η Ελλάδα με 88,3%. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Σιγκαπούρη με 87,9% και τέλος η Νότια Κορέα με ποσοστό 87,5%.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που ήταν στην έρευνα τα ξενοδοχεία στις Φιλιππίνες έδειξαν να πλεονεκτούν, σύμφωνα με τους πελάτες ξενοδοχείων που συμμετείχαν στην έρευνα, στην φιλικότητα του πράκτορα που έκανε την κράτηση, στο αποτελεσματικό check-in και την συμπεριφορά “can- do” των υπαλλήλων των ξενοδοχείων.

Η έρευνα προσανατολίστηκε στο το κατά πόσο οι χώρες, τα ξενοδοχεία και οι επισκέπτες διαφέρουν στο διεθνή σκηνικό του ξενοδοχειακού κλάδου. Για τον ίδιο σκοπό κάλυψε αεροπορικές εταιρείες και εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024