Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝομοθετική ρύθμιση για το θέμα των λουτροπόλεων

Νομοθετική ρύθμιση για το θέμα των λουτροπόλεων

Την προώθηση στη Βουλή νομοσχεδίου που θα προσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας των ελληνικών λουτροπόλεων ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Πανελλήνιος Σύλλογος “Οι φίλοι των ιαματικών πηγών και των λουτροπόλεων Ελλάδας”

Την προώθηση στη Βουλή νομοσχεδίου που θα προσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας των ελληνικών λουτροπόλεων ζητά<…> με επιστολή του προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Πανελλήνιος Σύλλογος “Οι φίλοι των ιαματικών πηγών και των λουτροπόλεων Ελλάδας”.

Ο Σύλλογος, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, επισημαίνει στην επιστολή, τα προβλήματα λειτουργίας των ελληνικών λουτροπόλεων και αναφέρει ότι πολλές λουτροπόλεις λειτουργούν κάτω από το καθεστώς δημοτικής επιχείρησης αλλά δεν έχει παραχωρηθεί ακόμη η κυριότητά τους από τον ΕΟΤ, ή τα Τουριστικά Ακίνητα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα σημειώνει ότι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τίθεται πλέον το ζήτημα αν πρέπει στο εξής να λειτουργούν λουτροπόλεις σε όλη την Ευρώπη που δεν έχουν τις νόμιμες προδιαγραφές. Για τους παραπάνω λόγους ο Σύλλογος ζητά τη νομοθετική ρύθμιση του θέματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024