Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜεγάλο το περιθώριο ανάπτυξης του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα από τη Βρετανία

Μεγάλο το περιθώριο ανάπτυξης του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα από τη Βρετανία

“Μεγάλο” χαρακτήρισε ο πρέσβης της Βρετανίας, κ. Simon Gass, “το περιθώριο ανάπτυξης του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδααπό τη Βρετανία”, στα πλαίσια συνάντησης που πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, με […]

“Μεγάλο” χαρακτήρισε ο πρέσβης της Βρετανίας, κ. Simon Gass, “το περιθώριο ανάπτυξης του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα<...>από τη Βρετανία”, στα πλαίσια συνάντησης που πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, συνοδευόμενος από την επίτιμη Πρόξενο της Βρετανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Sarah Edwards – Οικονομίδη.

Ειδικότερα, ο Πρέσβης ανέφερε τα εξής: “Έχουμε τώρα περίπου τρία εκατομμύρια τουρίστες, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο. Προβλέπω ότι υπάρχουν δυνατότητες ανόδου αυτού του αριθμού. Πιστεύω ότι η Βόρεια Ελλάδα για τη Βρετανία είναι μία πολύ σημαντική περιοχή από την οικονομική τουριστική και κοινωνική προοπτική και έτσι πάντα χαίρομαι πολύ να είμαι στη Θεσσαλονίκη”.

Σχολιάζοντας τη συνάντηση με τον Βρετανό Πρέσβη, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Ψωμιάδης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: “Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα η Θεσσαλονίκη, η Βόρεια Ελλάδα, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συζητήσαμε επίσης θέματα ανάπτυξης του τουρισμού και τον ευχαρίστησα διότι η παρουσία των Βρετανών πολιτών στην ευρύτερη περιοχή είναι έντονη, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024