Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠολλά τα παράπονα τουριστών για `υπερκρατήσεις` στα θέρετρα στις Μαλδίβες

Πολλά τα παράπονα τουριστών για `υπερκρατήσεις` στα θέρετρα στις Μαλδίβες

Πολλά καταγράφονται το τελευταίο καιρό τα παράπονα των τουριστών από τα θέρετρα στις Μαλδίβες, καθώς παρατηρούνται πολλές `υπερκρατήσεις`,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα. Σημειώνεται πως οι τουριστικές αφίξεις στις Μαλδίβες […]

Πολλά καταγράφονται το τελευταίο καιρό τα παράπονα των τουριστών από τα θέρετρα στις Μαλδίβες, καθώς παρατηρούνται πολλές `υπερκρατήσεις`,<...>με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα. Σημειώνεται πως οι τουριστικές αφίξεις στις Μαλδίβες τις τελευταίες εβδομάδες της περασμένης χρονιάς παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα αυξημένες, σε σύγκριση μάλιστα με τις αφίξεις τουριστών μετά την 26η Δεκεμβρίου 2004 και τα `τσουνάμι`, που ήταν δραματικά μειωμένες.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι η μέση πληρότητα των θερέτρων κατά το μήνα Αύγουστο ήταν 56,5% και παρόλα αυτά κάποια θέρετρα σταμάτησαν να δέχονται τουρίστες, καθώς ήταν ήδη πλήρη.

Όπως προειδοποιούν μερικοί tour operators, οι πληρότητες των τουριστικών θερέτρων στις Μαλδίβες με τον καινούργιο χρόνο θα αυξηθούν ακόμη περαιτέρω και ίσως μεγαλώσει και το πρόβλημα των `υπερκρατήσεων`, που παρατηρείται.

Με αφορμή τα παράπονα των τουριστών για τις `υπερκρατήσεις` το Υπουργείο Τουρισμού σε ανακοίνωση του, υπογραμμίζει πως “οι κρατήσεις έγιναν με βάση το νόμο”. Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση “χρησιμοποιούνται από τουρίστες 15.182 κρεβάτια από 78 θέρετρα. Ενώ τον περσινό Γενάρη είχαν χρησιμοποιηθεί 12.788 κρεβάτια, ο αριθμός κρεβατιών που είχαν χρησιμοποιηθεί τον Γενάρη του 2004 ήταν 16.088”.

Σημειώνεται τέλος πως οι `υπερκρατήσεις` παρατηρούνται κυρίως σε θέρετρα της νησίδας Male, αλλά και σε γειτονικές της νησίδες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024