Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυστάσεις Κακλαμάνη για ταξίδια Ελλήνων στην γειτονική Τουρκία

Συστάσεις Κακλαμάνη για ταξίδια Ελλήνων στην γειτονική Τουρκία

“Να αποφεύγουν τα χωρίς σοβαρό λόγο ταξίδια στην γείτονα χώρα (Τουρκία) και αν αυτά είναι αναγκαία, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι υγειονομικές οδηγίες που περιλαμβάνονται στα φυλλάδια που μοιράζονται στις πύλες εξόδου και εισόδου” συνέστησε χτες…

“Να αποφεύγουν τα χωρίς σοβαρό λόγο ταξίδια στην γείτονα χώρα (Τουρκία) και αν αυτά είναι αναγκαία, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη<...>οι υγειονομικές οδηγίες που περιλαμβάνονται στα φυλλάδια που μοιράζονται στις πύλες εξόδου και εισόδου” συνέστησε χτες, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2006, στους Έλληνες πολίτες ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακόμη, με εντολή του Υπουργού κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων – ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. `Αγγελος Χατζάκης έστειλε επιστολή στο European Centre For Disease Prevention and Control – E.C.D.C. με το ερώτημα “αν χρειάζεται να κλείσουν τα σύνορα με την Τουρκία”, η οποία κοινοποιήθηκε και στον αρμόδιο επίτροπο της Ε.Ε. για την Υγεία και την Προστασία του Καταναλωτή, κ. Μάρκο Κυπριανού.

Η απάντηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου, ήλθε αυθημερόν υπογεγραμμένη από την πρόεδρο του E.C.D.C., κ. Zsuzsanna Jakab, όπου η σύσταση είναι ότι “επί του παρόντος επιστημονικά το κλείσιμο των συνόρων δεν προστατεύει τους Έλληνες πολίτες από την επέκταση της γρίπης στην χώρα μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024