Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Κως ενδείκνυται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Η Κως ενδείκνυται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Η ξενοδοχειακή επιχείρηση ‘Κυπριώτης’ στα πλαίσια της έκθεσης ‘Τουριστικό Πανόραμα’ παραχώρησε εκδήλωση όπου παρουσίασε και ανέλυσε τις δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί της Κω. Η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών […]

Η ξενοδοχειακή επιχείρηση 'Κυπριώτης<.>' στα πλαίσια της έκθεσης 'Τουριστικό Πανόραμα' παραχώρησε εκδήλωση όπου παρουσίασε και ανέλυσε τις δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί της Κω<.><...>.
Η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού σε διεθνές επίπεδο, όπως ανέφερε στην παρουσίαση της η κα Ματίνα Γκίκα, υπεύθυνη πωλήσεων της εταιρίας, δημιούργησε την ανάγκη εύρεσης νέων προορισμών δίνοντας έτσι την ευκαιρία που αναζητούσε η Ελλάδα να κάνει νέα ανοίγματα στη διεθνή τουριστική αγορά. Η ιστορία, ο πολιτισμός, και οι φυσικές ομορφιές της χώρας μας την καθιστούν ιδανικό προορισμό για μορφές τουρισμού όπως ο συνεδριακός και τα ταξίδια κινήτρων.
Επιπλέον, το νησί της Κω προσφέρεται για ορειβασία στο Δίκαιο, διαθέτει υδροβιότοπο και θερμές πηγές, η μαρίνα της με όλες τις σύγχρονες ανέσεις θα είναι έτοιμη τον άλλο μήνα, ενώ λόγω της τοποθεσίας της είναι ιδανική και για ‘Island hopping’ μιας και απέχει ελάχιστη χρονοαπόσταση από τα γύρω νησιά Ρόδο, Κάλυμνο, αλλά και για ‘Country hopping’ συνδυαζόμενη με Τουρκία όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και συνέδριο με συνδυασμό τους δύο προορισμούς.
Ο Όμιλος 'Κυπριώτη' λαμβάνοντας τα 'μηνύματα' αρκετά έγκαιρα, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο επέκτασης των δραστηριοτήτων του το 1994. Καρποί αυτού του σχεδίου είναι η κατασκευή ενός νέου ξενοδοχείου, το οποίο θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2001 καθώς και η οικοδόμηση του μεγαλύτερου συνεδριακού κέντρου στην Ελλάδα, του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Κω. Όλες οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο νησί του Ιπποκράτη, την πανέμορφη Κω, προορισμός που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους συνεδριακής και μη εκδήλωσης.
Η προώθηση περιοχών όπως αυτή της Κω σε συνδυασμό με το μοντέλο ειδικών μορφών τουρισμού θεωρείται ιδιαίτερα προσοδοφόρα λόγω του κοινωνικοοικονομικού επιπέδου του target market που απευθύνεται και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου που έρχεται ως επακόλουθο.
Το παράδειγμα της Κω θα πρέπει να παροτρύνει και άλλες περιοχές της Ελλάδας και να δώσουν βάρος στον πολυθεματικό τουρισμό τόσο για την ανάπτυξη των ίδιων περιοχών όσο και για την ανάπτυξη της χώρας μας γενικότερα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024