Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο ενδεχόμενο έναρξης πτήσεων από Ιταλία προς Κύπρο μελετά η Ryanair

Το ενδεχόμενο έναρξης πτήσεων από Ιταλία προς Κύπρο μελετά η Ryanair

Το ενδεχόμενο έναρξης καθημερινών πτήσεων από την Ιταλία και μελλοντικά από την Γερμανία προς την Κύπρο εξετάζει η αεροπορική εταιρίαχαμηλού κόστους Ryanair της Ιρλανδίας, με εκπροσώπους της οποίας συναντήθηκε την […]

Το ενδεχόμενο έναρξης καθημερινών πτήσεων από την Ιταλία και μελλοντικά από την Γερμανία προς την Κύπρο εξετάζει η αεροπορική εταιρία<...>χαμηλού κόστους Ryanair της Ιρλανδίας, με εκπροσώπους της οποίας συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φώτης Φωτίου, στο Δουβλίνο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`.

Μάλιστα, μεταξύ ΚΟΤ και Ryanair συμφωνήθηκε και νέο ραντεβού για το θέμα αυτό στην Κύπρο, ενώ σύμφωνα με τον κ. Φωτίου “τυχόν δραστηριοποίηση της εταιρίας στο νησί της Κύπρου δεν αναμένεται πριν τον προσεχή Οκτώβρη”. Ο πρόεδρος του ΚΟΤ ανέφερε ακόμη πως τυχόν κάθοδος της Ryanair στην Κύπρο θα ενισχύσει σημαντικά τον τουρισμό και συγκεκριμένα τις αφίξεις, τόσο από την Ιταλία που παρουσιάζεται πρόβλημα, όσο και από την Γερμανία που αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική αγορά για την Κύπρο”.

Μελέτες της Ryanair, που αφορούν στις αφίξεις από την Ιταλία, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η σύνδεση Κύπρου – Ιταλίας με αεροσκάφη της εταιρίας είναι πιθανόν να αυξήσει την επιβατική κίνηση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο κατά 50.000 επιβάτες. Σημειώνεται ότι οι τουριστικές αφίξεις στην Κύπρο από την Ιταλία δεν ξεπερνούν στην παρούσα φάση τις 20.000.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024