Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Austrian Airlines εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στη Λευκωσία

Η Austrian Airlines εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στη Λευκωσία

Στις 12 Μαΐου 2000 παρουσία πολλών γνωστών προσωπικοτήτων, εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Austrian Airlines στη Λευκωσία, επί της οδού Ζήνα Κάνθερ 12, Μέγαρο Μαριλένα. Την κορδέλα έκοψαν από κοινού […]

Στις 12 Μαΐου 2000 παρουσία πολλών γνωστών προσωπικοτήτων, εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Austrian Airlines<.> στη Λευκωσία, επί<...> της οδού Ζήνα Κάνθερ 12, Μέγαρο Μαριλένα.
Την κορδέλα έκοψαν από κοινού η Αυτού Εξοχότης ο Πρέσβης της Αυστρίας κύριος Χανς Σάμπαντιτς, ο Γενικός Διευθυντής της Austrian Airlines Ελλάδος και Κύπρου κύριος Βίκτωρ Τσίγκλερ και ο Γενικός Διευθυντής της αντιπροσώπου εταιρίας στην Κύπρο Aeolos Travel κύριος Σώτος Στεφάνου.
Το μουσικό συγκρότημα "St. Galler Burgspatzen" που ήρθε ειδικά από την Αυστρία για την εκδήλωση έδωσε συναυλία για τους παρευρισκόμενους, ενώ το αυθεντικό σναπς από τη Στυρία έρεε άφθονο.

Στη Φωτογραφία: (από αριστερά)
Ο κύριος Σώτος Στεφάνου Γενικός Διευθυντής του AEOLOS TRAVEL Γενικού Πράκτορα Πωλήσεων της Austrian Airlines για την Κύπρο, ο κύριος Βίκτωρ Τσίγκλερ Γενικός Διευθυντής της Austrian Airlines Ελλάδος και Κύπρου και η Α.Ε. ο Πρέσβης της Αυστρίας κύριος Χανς Σάμπαντιτς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024