Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCLIA: Οι κρουαζιέρες επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να εξερευνούν νέους προορισμούς

CLIA: Οι κρουαζιέρες επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να εξερευνούν νέους προορισμούς

Ασυνήθιστα μέρη, όπως την Κω, το Napier, το Santo Tomas, το Sarande, το Sihanoukville και τη Valdivia, έχουν εντάξει στα προγράμματα τουςως νέους προορισμούς εταιρίες της Cruise Lines International Association […]

Ασυνήθιστα μέρη, όπως την Κω, το Napier, το Santo Tomas, το Sarande, το Sihanoukville και τη Valdivia, έχουν εντάξει στα προγράμματα τους<...>ως νέους προορισμούς εταιρίες της Cruise Lines International Association (CLIA), τα μέλη της οποίας αναζητούν κάθε χρόνο νέα λιμάνια για τα δρομολόγια τους, που θα έχουν να προσφέρουν κάτι το νέο και το διαφορετικό στον καθένα.

`Ασχετα από τον προορισμό – στην Ασία, την Αλάσκα, την Καραϊβική ή την Ευρώπη – οι διακοπές με κρουαζιερόπλοιο προσφέρουν στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν εξωτικούς πολιτισμούς και μέρη όλου του κόσμου, ενώ παράλληλα οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κρουαζιερόπλοιο και όλες τις ανέσεις της Δύσης.

“Είτε πρόκειται για κοσμοπολίτικες Ευρωπαϊκές πόλεις, είτε για νησιά της Καραϊβικής, είτε για αναπτυσσόμενα λιμάνια της Μέσης Ανατολής, ένα πράγμα μένει ίδιο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Terry L. Dale, πρόεδρος και CEO της CLIA, αφού όπως εξήγησε “οι επισκέπτες μπορούν να επιστρέψουν από την περιπέτεια της ξηράς στο πλοίο, που θα τους προσφέρει ανέσεις, πέρα των προσδοκιών”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024