Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΝέες μέθοδοι διοίκησης ξενοδοχείων στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης

Νέες μέθοδοι διοίκησης ξενοδοχείων στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης, με θέμα `Η δυναμική της διαχείρισης των ξενοδοχειακών λειτουργιών στην αποτελεσματικότητατων ξενοδοχειακών μονάδων` διοργανώνει στις 19 και 20 Μαρτίου 2006 (στο ξενοδοχείο Athens Ledra […]

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης, με θέμα `Η δυναμική της διαχείρισης των ξενοδοχειακών λειτουργιών στην αποτελεσματικότητα<...>των ξενοδοχειακών μονάδων` διοργανώνει στις 19 και 20 Μαρτίου 2006 (στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriot) το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να εκτεθούν και να συζητηθούν οι νέες μέθοδοι διοίκησης ξενοδοχείων που αναπτύσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο και οι εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας που μπορούν να διευκολύνουν τη διοίκηση των ξενοδοχειακών λειτουργιών. Στόχος είναι να αντιμετωπιστούν τα κενά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη διοίκηση των ελληνικών ξενοδοχείων, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα του κλάδου, όπως και η ποιότητα των ξενοδοχειακών προϊόντων της χώρας μας.

Ομιλητές θα είναι αναγνωρισμένα διευθυντικά στελέχη του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθηγητές Τουριστικών Μεταπτυχιακών Τμημάτων Πανεπιστημίων, καθώς και καθηγητές Τουριστικών Τμημάτων ΤΕΙ. Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη του κλάδου και φοιτητές Ανωτάτων και Ανωτέρων Τουριστικών Σχολών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024