Τελευταία νέα

Νέο επαναφορτιζόμενο σάρωθρο από την Karcher

Το νέο επαναφορτιζόμενο σάρωθρο για επαγγελματίες χρήστες, το οποίο λειτουργεί με μπαταρίες, το EB 30/1, παρουσίασε πρόσφατα η Karcherστην αγορά. Η συσκευή που σχεδιάστηκε πρόσφατα διαθέτει μία κυλινδρική βούρτσα και […]

Το νέο επαναφορτιζόμενο σάρωθρο για επαγγελματίες χρήστες, το οποίο λειτουργεί με μπαταρίες, το EB 30/1, παρουσίασε πρόσφατα η Karcher<...>στην αγορά. Η συσκευή που σχεδιάστηκε πρόσφατα διαθέτει μία κυλινδρική βούρτσα και έναν κάδο απορριμμάτων και είναι σκούπα και φαράσι μαζί. Δίνει τη δυνατότητα για γρήγορο, αθόρυβο (59 dB(A)) και αξιόπιστο καθαρισμό των ακάθαρτων μερών για σκληρά δάπεδα και χαλιά / μοκέτες κατά τις ώρες λειτουργίας των επιχειρήσεων. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας το ανθεκτικό αυτό επαναφορτιζόμενο σάρωθρο είναι πολύ καλό μεταξύ άλλων για τον καθαρισμό των κτηρίων, των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των καταστημάτων λιανικού εμπορίου.

Το EB 30/1 ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με διακόπτη ποδιού. Η επίπεδη συσκευή (90 mm) καθαρίζει κάτω από καλοριφέρ και έπιπλα με λίγη ελεύθερη έκταση, όπως και καθαρίζει τις ελαφριές ακαθαρσίες στις γωνίες σε μια απόσταση μέχρι 2 mm. Το τηλεσκοπικό κοντάρι με τη λαβή ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος του χρήστη και κινείται σε όλες τις κατευθύνσεις μέσω ενός συνδέσμου Hooke. Στα διαλείμματα εργασίας κλειδώνεται σε κατακόρυφη θέση.

Επειδή το EB 30/1 εργάζεται χωρίς καλώδιο, δεν υπάρχει πρακτικά κανένας χρόνος συναρμολόγησης. Γρήγορα διαθέσιμο, μεταφέρει εκτός από τις λεπτές ακαθαρσίες επίσης μεγάλα κομμάτια όπως φελλούς και ποπ-κορν σε έναν κάδο απορριμμάτων 1 λίτρου. Επειδή η κυλινδρική βούρτσα λειτουργεί ηλεκτρικά, καθαρίζει με μεγάλο αριθμό περιστροφών πολύ εντατικά και ακόμη όταν η συσκευή δεν κινείται. Αυτό είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό για τις γωνίες.

Το επαναφορτιζόμενο σάρωθρο μπορεί να εργάζεται σε χαλιά / μοκέτες γύρω στα 30 λεπτά και στο σκληρό πάτωμα 45 λεπτά, προτού να πρέπει να φορτιστεί ξανά η υψηλής απόδοσης μπαταρία νικελίου μετάλλου υδριδίου. Με μία συσκευή γρήγορης φόρτισης μάλιστα, που μπορεί να προμηθευτεί ο καθένας, ο χρόνος φόρτισης μπορεί να ελαττωθεί από 12 ώρες σε 50 λεπτά. Οι εναλλακτικές μπαταρίες επιτρέπουν την εργασία χωρίς διακοπή. Και αυτές, όπως και η κυλινδρική βούρτσα, μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς εργαλεία. Οι τρίχες που πιθανόν να έχουν μπλεχτεί στη βούρτσα μπορούν να απομακρυνθούν αν περάσετε ένα μαχαίρι κατά μήκος της εντομής που έχει σχεδιαστεί για αυτό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024