Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜέχρι και αύριο τα ξημερώματα η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας

Μέχρι και αύριο τα ξημερώματα η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας

Παράταση μέχρι και αύριο τα ξημερώματα, έδωσε στην προχτεσινή της συνεδρίαση, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία – ΠΝΟ, στην απεργία που είχε ξεκινήσει την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να αμβλύνονται, τόσο όσον αφορά στη διακίνηση επιβατών, όσο και εμπορευμάτων προς τα νησιά της χώρας μας…

Παράταση μέχρι και αύριο τα ξημερώματα, έδωσε στην προχτεσινή της συνεδρίαση, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία – ΠΝΟ, στην απεργία που είχε ξεκινήσει<...>την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να αμβλύνονται, τόσο όσον αφορά στη διακίνηση επιβατών, όσο και εμπορευμάτων προς τα νησιά της χώρας μας, πολλά από τα οποία έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίσουν ελλείψεις σε αρκετά προϊόντα.

Όπως ανέφερε σχετικά χτες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος, “τα θεσμικά αιτήματα της ΠΝΟ έχουν σχεδόν όλα πραγματοποιηθεί και απομένουν τα οικονομικά αιτήματα, τα οποία όμως, εξετάζονται από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών”. Αίτημα της Κυβέρνησης, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ρουσόπουλου είναι “να επιτραπεί ο απόπλους ενός – δύο πλοίων από κάθε λιμάνι, δεδομένου, όπως πρόσθεσε “ότι όποτε και όπου γίνει απεργία υπάρχει πάντα πρόβλεψη για προσωπικό ασφαλείας”. Αυτό, συμπλήρωσε, “δεν αφορά αποκλειστικά την κυβέρνηση, αφορά τους εργαζόμενους όχι μόνο στον ναυτικό κλάδο, αλλά και τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, αφορά τον τόπο, καθώς υπάρχουν ευπαθή προϊόντα που καταστρέφονται”.

Ελπίζω η ΠΝΟ να ξανασκεφτεί το αίτημά μας, καθώς χρειάζεται να λειτουργήσει το προσωπικό ασφαλείας, διότι υπάρχει και πρόβλημα που αναφέρεται σε ανθρώπινες ζωές”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι “η κυβέρνηση προβληματίζεται για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, όσο προβληματίζεται κάθε κυβέρνηση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024