Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠλήγμα για την Royal Olympic Cruises

Πλήγμα για την Royal Olympic Cruises

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα στον αγγλικό τύπο η εταιρία κρουαζιέρων Royal Olympic Cruises έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα από την κρίση του Κοσσυφοπέδιου. Συγκεκριμένα, η εταιρία αναγκάστηκε να ακυρώσει εννέα επταήμερες […]

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα στον αγγλικό τύπο η εταιρία κρουαζιέρων Royal Olympic Cruises έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα από την κρίση του Κοσσυφοπέδιο<.>υ.
Συγκεκριμένα, η εταιρία αναγκάστηκε να ακυρώσει εννέα επταήμερες κρουαζιέρες για τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία έπειτα από την δραματική πτώση που παρουσίασαν οι κρατήσεις. Πρόκειται για τις κρουαζιέρες του Stella Solaris οι οποίες μεταξύ άλλων συμπεριλάμβαναν τα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης, της Μυκόνου, της Ρόδου και της Σαντορίνης.
Σύμφωνα με δηλώσεις της Christine Hennessy, διευθύντριας πωλήσεων και μάρκετινγκ της ROC<.> στην Βρετανία, το Κόσσοβο κατέστρεψε τις κρατήσεις. Όσοι από τους επιβάτες είχαν κλείσει να ταξιδέψουν με τις κρουαζιέρες που ακυρώθηκαν μεταφέρθηκαν σε κρουαζιέρες της Μεσογείου με το πλοίο Olympic Countess. Επίσης, τους δόθηκε έκπτωση 50% για τις κρουαζιέρες στις οποίες θα συμμετάσχουν τα επόμενα δύο χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024