Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤιμώμενη χώρα η Αυστρία στην Κύπρο

Τιμώμενη χώρα η Αυστρία στην Κύπρο

Η Αυστρία παρουσιάστηκε ως τιμώμενη χώρα στην φετινή έκθεση ‘Ταξίδι 2000’, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων της Κύπρου. Ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, και Τουρισμού της […]

Η Αυστρία<.> παρουσιάστηκε ως τιμώμενη χώρα στην φετινή έκθεση ‘Ταξίδι 2000’, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από<…> την Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων της Κύπρου. Ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, και Τουρισμού της Κύπρου κ. Νίκος Ρολάνδης στον εναρκτήριο λόγο του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Αυστρία. Κατά την διάρκεια της έκθεσης δημιουργήθηκε αυστριακή ατμόσφαιρα από το συγκρότημα ‘St. Galler Burgspatzen’. Το περίπτερο της Αυστρίας, το οποίο στελέχωσαν η Austrian Airlines, ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού Αυστρίας, το Γραφείο Τουρισμού του Σάλτσμπουργκ καθώς και ο Τουρισμός της Βιέννης προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών αλλά και κέρδισε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό για το καλύτερο περίπτερο της έκθεσης.

Φωτό: το συγκρότημα ‘St. Galler Burgspatzen’, ο κ. Β. Τσίγκλερ γενικός διευθυντής για την Ελλάδα και την Κύπρο, η κ. Α. Παυλίδου από το τμήμα πωλήσεων Νικόσιας, η κ. J. Folkes από το γραφείο περιφερειακής διεύθυνσης, ο κ. Στ. Στυλιανού διευθυντής πωλήσεων Κύπρου, ο κ. Τ. Billy περιφερειακός διευθυντής, η κ. Ι. Μηλαίου product manager touristic για την Ελλάδα και Κύπρο, όπως και ο κ. Η.Kolbe από το γραφείο Τουρισμού του Σάλτσμπουργκ, ο κ. ST. Bammer περιφερειακός διευθυντής του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Αυστρίας και ο κ. Μ. Trebesiner από το γραφείο τουρισμού της Βιέννης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024