Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΒραβεία για το ‘Monogram’ από τους τουριστικούς φορείς της Κούβας

Βραβεία για το ‘Monogram’ από τους τουριστικούς φορείς της Κούβας

Στην ετήσια Συνδιάσκεψη Τουρισμού που οργανώνεται κάθε χρόνο στην Κούβα από το Υπουργείο Τουρισμού και τους Τουριστικούς Φορείς της Κούβας βραβεύτηκε ο ταξιδιωτικός οργανισμός ‘Monogram’, για την άριστη ποιότητα υπηρεσιών […]

Στην ετήσια Συνδιάσκεψη Τουρισμού που οργανώνεται κάθε χρόνο στην Κούβα από το Υπουργείο Τουρισμού και τους Τουριστικούς Φορείς της Κούβας<...> βραβεύτηκε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Monogram<.>’, για την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει.
Κατά τη διάρκεια της Συνδιάσκεψης, όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο των επίσημων δείπνων που παρέθεσαν οι Κρατικοί Οργανισμοί και οι Διεθνείς Ξενοδοχειακές Αλυσίδες της Κούβας, απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία παραγωγής στους ξένους Tour Operators. Από την Ελλάδα βραβεύθηκε αποκλειστικά ο ταξιδιωτικός οργανισμός ‘Monogram’, του οποίου η παραγωγή κατά το 1999 ξεπέρασε το 1 εκ. δολάρια σε συνολική διακίνηση, διαμονή και εξυπηρέτηση στην Κούβα.
Ο κ. Σταύρος Μπουζάνης, Managing Director του ‘Monogram’, παρέλαβε το πρώτο βραβείο ανάμεσα στους ελληνικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς για την κίνηση από Ελλάδα προς Κούβα, από τη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα ‘Sol Melia’. Επίσης, η Διεθνής Αλυσίδα Ξενοδοχείων ‘Sol Melia’ βράβευσε τον ταξιδιωτικό οργανισμό ‘Monogram’ με το χάλκινο (3ο) βραβείο ανάμεσα σε όλους τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως για κίνηση άνω των 350.000 δολαρίων ετησίως.
Επίσης, ο Κρατικός Οργανισμός Εισερχόμενου Τουρισμού Κούβας ‘Gaviota’ απένειμε στον κ. Σταύρο Μπουζάνη, βραβείο για την παραγωγή του ‘Monogram’ σε land services στην Κούβα.
Ο κ. Σταύρος Μπουζάνης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ’το γραφείο της ‘Monogram’ στην Κούβα, που λειτουργεί από το 1998, κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου του 1999 διακίνησε περισσότερους από 3.000 Έλληνες, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σαν μια νέα τουριστική αγορά για τον εισερχόμενο τουρισμό της Κούβας. Για το 2000 προβλέπεται η κίνηση αυτή να ξεπεράσει τα 4.000 άτομα, με δεδομένη την αναμενόμενη συμφωνία του ταξιδιωτικού οργανισμού ‘Monogram’ με ευρωπαϊκή ιδιωτική εταιρία, που θα επιτρέψει την αύξηση των αεροπορικών θέσεων από Ελλάδα προς Κούβα, παράλληλα με τη διατήρηση της επιτυχημένης συνεργασίας σε προκαθορισμένο αριθμό θέσεων με τις εταιρίες Iberia, Air France και KLM’

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024